Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Καταδικάζει την κατάσχεση των μηχανημάτων της ΔΕΥΑ Αλωπίας η Πολιτική κίνηση ΣΥΝ Αλμωπίας




Με ανακοίνωσή της  η πολιτική κίνηση  ΣΥΝ Αλμωπίας ,καταδικάζει την ενέργεια κατάσχεσης μηχανημάτων της ΔΕΥΑ Αλμωπίας .
Μέχρι σήμερα όμως δεν υπήρξε καμιά ανακοίνωση για πολύ μεγαλύτερες κατασχέσεις ούτε από την ίδια , ούτε και από κάποιον άλλο φορέα  για τέτοια ζητήματα. Η ανακοίνωση έχει ως εξής :


Νέοι καιροί, νέα ήθη!!
Έκπληκτη η κοινωνίας της Αλμωπίας πληροφορήθηκε για την κατάσχεση αυτοκινήτων και εργαλείων της ΔΕΥΑ. Η κατάσχεση προέκυψε πιθανόν από την αδυναμία της δημοτικής επιχείρησης να αντεπεξέλθει σε νόμιμες απαιτήσεις και λογικά μετά από δικαστικές αποφάσεις. Ωστόσο, έκπληξη προκαλεί τόσο το πρόσωπο που προέβη σε αυτή την ακραία πράξη, ένας πρώην αιρετός( πρώην Πρόεδρος Τ. Κοινότητας) και υποψήφιος στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές, όσο κα το ανεπίτρεπτο της πράξης, να μείνει μια δημοτική επιχείρηση χωρίς τα εργαλεία της δουλειάς της. Δείγμα προφανώς των καιρών, της μνημονιακής Ελλάδας και της μείωσης κατά 50% των πόρων της Τ. Αυτοδιοίκησης η απαξίωση αυτής αλλά και η υποβάθμιση των υπηρεσιών της
Σαν πολιτική κίνηση ΣΥΝ Αλμωπίας θεωρούμε απαράδεκτο, ανήθικο και καταδικαστέο να μπαίνουν κάθε είδους σκοπιμότητες πάνω από το καλό και το συμφέρον της τοπικής κοινωνίας και καλούμε όλους να αναλογιστούν τις ευθύνες τους. Δεν πρόκειται για μια οποιαδήποτε επιχείρηση αλλά, για τη ΔΕΥΑ - για την ύδρευση και αποχέτευση - μια τόσο σημαντική και ευαίσθητη επιχείρηση για την καθημερινότητά της περιοχής μας.

Πολιτική κίνηση ΣΥΝ Αλμωπίας

1 σχόλιο:

  1. κομα και ρετσινα και ασματα επινικεια
    ειμαι δεκαεξαρης σας γαμω τα λυκεια.
    Από ποτε κυριοι του ΣΥΝ γινατε υπερευαίσθητοι? μηπως φοβηθηκατε οτι θα μεινετε χωρις νερο? γιατι δεν συμπερεστεκεστε σε ολους αυτους που ενω προμηθευσαν τη ΔΕΥΑΑΡ ειναι απληρωτοι? τζαμπα τα πηραν αυτοι τα υλικα? δεν βλεπω να βγαζετε κουβεντα για τουσ μισθους των αιρετων ενω οι επιχειρησεις χρωστουν. μηπως προσφερετε πολιτικη καλυψη για να τσιμπησετε και σεις κατι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)