Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΟΛΔΗΣ:


Επιλεγμένη η  στοχοποίησή  μου





Σχετικά με δημοσιεύματα στο τοπικό τύπο και τις ηλεκτρονικές εφημερίδες που αφορούν στην κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων της ΔΕΥΑ Αλμωπίας, στην οποία προέβην προκειμένου να εισπράξω χρήματα που μου οφείλει και γι να αποκατασταθεί η αλήθεια αναφέρω τα εξής:
Εν όψει της οφειλής της ΔΕΥΑΑ ενημέρωσα τον δήμαρχο Αλμωπίας προκειμένου να διευθετηθεί το θέμα χωρίς να αναγκαστώ να κινήσω δικαστικές διαδικασίες, δεχόμενος ακόμη και τη καταβολή της οφειλής με δόσεις. Η απάντηση του δημάρχου ήταν αρνητική και μάλιστα μού διεμήνυσε ότι όσο αυτός ήταν δήμαρχος δεν επρόκειτο να πάρω ούτε ένα ευρώ.
Αφότου την Διοίκηση της ΔΕΥΑΑ ανέλαβε ο νυν πρόεδρος κ. Κανονίδης ενημέρωσα και αυτόν, ο οποίος αν και μού υποσχέθηκε ότι θα κάνει κάτι δεν έκανε τελικά τίποτε.
Ακόμη και έτσι περίμενα για πολλούς ακόμη μήνες, αν και είχα δικαστική απόφαση,  μήπως και βρεθεί λύση στο πρόβλημα μου και δεν προχώρησα σε κατάσχεση.
Μη βλέποντας όμως να υπάρχει ενδιαφέρον για την πληρωμή της οφειλής προς εμένα και παράλληλα να πληρώνονται επιλεκτικά άλλοι εργολάβοι και προμηθευτές φιλικά προσκείμενοι, αναγκάστηκα να προβώ στην κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων της ΔΕΥΑΑ. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι κανένας δεν αμφισβήτησε την ποιότητα των υλικών που προμήθευσα την ΔΕΥΑΑ ούτε και φυσικά τις τιμές πώλησης.
Όπως και άλλοι προμηθευτές και εργολάβοι της ΔΕΥΑΑ και του Δήμου Αλμωπίας προέβην σε αναγκαστική εκτέλεση για την είσπραξη των χρημάτων που μού οφείλονται, για την κάλυψη των οικονομικών μου υποχρεώσεων προς τους δικού μου προμηθευτές.
Από όλες τις κατασχέσεις των χρημάτων του δήμου που έγιναν μέχρι σήμερα και μάλιστα πολύ μεγάλων χρηματικών ποσών καμία δεν απασχόλησε τους διοικούντες του δήμου και της ΔΕΥΑΑ οι οποίοι με ιδιαίτερη σπουδή καταφέρθηκαν εναντίον μου σαν να έκανα κάτι που οι ίδιοι ή οποιοσδήποτε άλλος προμηθευτής δεν θα έκανε στη θέση μου.
Η ευθεία αυτή επίθεση και στοχοποίηση  μου αποδεικνύει ότι σκοπός των δημοσιευμάτων ήταν η πολιτική εκμετάλευση μιας επιλεγμένης κατάσχεσης από τις πολλές που έλαβαν χώρα μέχρι σήμερα. Για ποιο λόγο οι διοικούντες δεν έδειξαν τον ίδιο ζήλο με τις άλλες κατασχέσεις και δεν αναφέρθηκαν τα ονόματα όσων κατέσχεσαν χρήματα του δήμου Αλμωπίας;
Τελειώνοντας να αναφέρω ότι ουδέποτε υπήρξα προμηθευτής της επιχείρησης των Λουτρών Αλμωπίας. Επίσης δεν υπήρξα ούτε και θα υπάρξω εντολοδόχος κανενός.    

7 σχόλια:

  1. δηλαδή τώρα αυτά τα έγραψε ο Δόλδης ? θα μας τρελάνετε, έλεος !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένας από τους πολλούς που έφεραν σε αυτό το χάλι το δήμο τις τελευταίες τετραετίες. Λυπάμαι που αυτοί εχουν ακόμα τα μούτρα να βγαίνουν και να προσπαθούν να μας πεισουν. Μαύρο σε όλους οσους ένας απλα σκεπτόμενος κατανοεί την υποκρισία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΛΑΙΑ ΧΡΕΗ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ, ΠΕΘΕΡΟΙ ΔΗΜΟΤ. ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΚΑΙ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΗ? ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΛΕΦΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ. ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΘΕΜΙΤΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΕΤΣΙ ΑΦΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΥΣ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ. Η ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΟΠΛΟ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ ΚΥΡΙΕ ΔΟΔΛΗ ΜΕ Ι Υ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ ΕΙΣΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εμενα παντος με επισε.......χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σπουδαίος λόγος για απόφοιτο δημοτικού σχολείου...
    Αλλά για την ουσία του πράγματος δεν μας λέει τίποτα ο ''κύριος'' Δόλδης και ρωτάω, πως είναι δυνατόν εκλεγμένος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της επιχείρησης των Λουτρών με την πλειοψηφούσα δημοτική αρχή τότε να έχει εμπορικές συναλλαγές με τη ΔΕΥΑ ΑΛΜΩΠΙΑΣ;
    Μπορεί να είναι νόμιμο είναι όμως και ΗΘΙΚΟ;
    Και πως μπορεί ο ''Κύριος΄΄ Δόλδης να μας πείσει οτι, σε μια χώρα που σε επίπεδα διαφθορας της δημόσιας διοίκησης βρισκεται πολύ πιο κάτω απο πολλες χώρες της Αφρικής, έγιναν όλα αξιοκρατικά και με καθε νομιμότητα, κυρίως σε ότι έχει να κάνει με την αναθεσή της δουλειάς...
    Όλα αυτά πάντα με την ανοχή του Πρώην Δημάρχου Και Προέδρου της επιχείρησης των Λουτρών τότε...
    Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΡΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΑΠΟΦΟΙΤΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ, ΜΟΡΦΩΜΕΝΕ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΜΑΤΕ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΣ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΣΟΗΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΝ Ο ΔΟΛΔΗΣ ΗΤΑΝ Η ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΡΝΕ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ. ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ Η ΜΑΊΜΟΥ. Ο ΠΑΣΟΗΣ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΟΣ ΚΑΙ ΒΡΑΚΙ.

      Διαγραφή

(3)