Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Μονοσταυρίες ζητά η Θεοδώρα Τζάκρη στην Αλμωπία

Σκληραίνει τη στάση της η Θεοδώρα Τζάκρη , εν΄οψει των εκλογών , προκειμένου , όχι μόνο να βγει πρώτη ,αλλά να είναι πολύ μακριά από τους άλλους  συνυποψήφιους  σε αριθμό ψήφων. Η εντολή που έχει δοθεί στους συνεργάτες της , αλλά και στα έμπιστα πρόσωπα είναι να μην μπει  σταυρός σε κανέναν άλλο υποψήφιο.

Τη περασμένη Πέμπτη επισκέφθηκε στο Δημαρχείο τον Δήμαρχο Αλμωπίας ,με τον οποίο είχε πολύωρη συζήτηση με άγνωστο περιεχόμενο. ΄Ισως δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ενώ είχε  , αποφασιστεί την ίδια μέρα ως συνδυασμός να βγουν όλοι μαζί με τον Αντιδήμαρχο Ν. Παρούτογλου ,ο οποίος είναι υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ , ο Δήμαρχος «εξαφανίστηκε» όλως παραδόξως , και εμφανίστηκε γύρω στις 14.30.
Η βουλευτής θεωρεί ότι η Αλμωπία  είναι βάση της και οφείλει να την στηρίξει , προσπαθώντας έτσι να σπάσει την άποψη  που θέλει να διαμηνύσει η περιοχή , ότι ήρθε καιρός να στηρίξει πρώτα τους δικούς της ανθρώπους .
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η ίδια η βουλευτής επικοινωνεί με τους «ανθρώπους» της και απαιτεί με επιτακτικό τρόπο να μπαίνει σταυρός μόνο στο όνομά της.

8 σχόλια:

  1. το εχει σιγουρο το σταυρο ,τον θέλει και μονοκουκι. μαλλον το μονο σιγουρο σταυρό που εχει ειναι αυτος του μαρτυριου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΙΔΟΥ Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΙΡΑ .. ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΕΛΛΑΣ ! Α! ΞΕΧΑΣΑ ΕΒΑΛΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΣΟΙ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάνει και άλλα η κυρία βουλευτίνα και σε λίγο πρώην. Βγάζει ανακοινώσεις ότι κατόπιν προσπαθειών της εντάχθηκε το τάδε έργο και το άλλο έργο, σε αυτόν τον δήμο και στον άλλο δήμο. Εργολαβία ανακοινώσεων, πολύ δουλειά.
    Και τελικά αν κάποια έργα εντάσσονται, οι υπηρεσίες που ασχολούνται με την υποβολή των φακέλων και την ωρίμανση των έργων τι κάνουνε; Οι δήμαρχοι περίμεναν την εν λόγω κυρία για να ενταχθούν τα έργα τους; Και τι θέλει να μας πει δηλαδή, ότι τα έργα εντάσσονται κατόπιν πολιτικής παρέμβασής της; Έτσι μόνο εγκρίνονται τα έργα σε αυτήν την χώρα; Ας πάει να κάνει καμία άλλη δουλειά η κυρία, δεν πείθει πλέον. Αρκετά μας έσωσε μέχρι τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια ερώτηση παρακαλώ: μπορεί ο νυν αντιδήμαρχος να είναι υποψήφιος στις εθνικές εκλογές και να παραμένει αντιδήμαρχος; είναι δεοντολογικό αυτό; Η μήπως είναι μικρό το χρονικό διάστημα μέχρι τις εκλογές και δεν προλαβαίνει να κάνει ρουσφέτια χρησιμοποιώντας την θέση του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. όχι μόνο αυτά βρε παιδιά έφτιαξε και γκαρνταρόμπα ...η ρόμπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΘΟΔΩΡΟΥΛΑ! ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΕΣ! ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕΣ ΚΙ ΕΣΥ, ΚΑΤΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΜΟΥ ΘΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣΤΑΥΡΙΑ...ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΚΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΟ ΣΑΜΑΡΙ ΟΛΟΙ. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΑΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΑΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ ΔΕΝ ΒΓΑΖΑΤΕ ΑΧΝΑ. ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΤΕ... ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙ ΑΥΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)