Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Απόντες οι Νεοδημοκράτες, παρόν ο ΠΑΣΟΚ τσης Δήμαρχος


Απουσίαζαν  στην Χθεσινή  κομματική επίσκεψη του Μάκη Βορίδη στην Αριδαία οι δύο πρώην Δήμαρχοι Δήμαρχοι Χρήστος Μπίνος και Πέτρος Ζέρζης , οι οποίοι ενημερώθηκαν από την ΔΗΜ. Τ.Ο. Αριδαίας, αλλά δήλωσαν προγραμματισμένες υποχρεώσεις.
Παρόν ήταν ο Δήμαρχος Αλμωπίας και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.  Η παρουσία του προκάλεσε σχόλια , καθώς αν ο κ. Βορίδης ερχόταν ως υπουργός το πιο λογικό και φυσικό θα ήταν θεσμικά να επισκεφθεί το Δημαρχείο, έστω και για λίγα λεπτά . Αν όμως ο Δήμαρχος παραβρέθηκε στον συγκεκριμένο χώρο με την θεσμική του ιδιότητα , τότε μάλλον πρόκειται περί ατοπήματος και από τις δύο πλευρές  και μη σεβασμού του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης . Εάν παραβρέθηκε «ιδιωτικά» τότε ουδέν μεμπτό , διότι είναι καθαρά προσωπική του επιλογή και προσωπικό του δικαίωμα .

5 σχόλια:

  1. Ο ΠΑΣΟΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΣΑΜΑΝΤΗ...ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΤΗΣ 7ΕΤΙΑΣ...ΑΛΛΟ ΑΝ ΕΣΥ ΤΟ ΑΓΝΟΕΙΣ...ΚΟΡΟΙΔΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολυ καλα τα σχεδιασαν αυτοι του βοριδη...μαλλον μετα απο αυτη την υποδοχη θα νομιζει οτι ξαναμπηκε στο ΛΑΟΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. επρεπε να ψαξει ο κ.βοριδης να μπει μεσα στο λαο!!οτι σαν τους παλιους πολιτευτες να και να μιλα μονο με φθαρμενα στελεχη. εμεινε με την φουντουκιδου το τζαμτζη το κουκουρουκου και τον καρασμανη, ενω απο τον βοριδη θα περιμεναμε αλλα πραματα..να βγει στο λαο της ΝΔ στην δεξια και να μας μιλησει να μας δει...κακοι συμβουλοι διπλα του!!!επειτα να μην υπαρχει ο δημαρχος με το χρισμα της ΝΔ κατι λεει αυτο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O MAKHS ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΡΙ. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΑΕΙ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο μόνος γνωστός του Βορίδη και τον οποίο χαιρέτησε εγκάρδια ηταν ο κύριος Παπαδόπουλος ο μηχανικός απο την Κωνσταντία, ο οποίος ειχε κατέβει υποψήφιος βουλευτής με την ΕΠΕΝ στήν Κατερίνη πρίν αμνημονεύτων χρόνων,ολοι οι αλλοι ηταν απλές οδοντόκρεμες!!!!
    πόσο μπροστά ηταν ο ανθρωπος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)