Σάββατο 21 Απριλίου 2012

THN ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ KICK BOXING – SEMI CONTACT ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ Π.ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ



    Την Κυριακή 29 Απριλίου 2012 στο Κλειστό Γυμναστήριο του Παλαιού Μυλότοπου διοργανώνει ο Αθλητικός Σύλλογος Μακεδονίας ¨ο Μέγας Αλέξανδρος¨ Γιαννιτσών Διεθνείς Αγώνες  Kick Boxing – Semi Contact υπό την αιγίδα του Δήμου Πέλλας και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Kick Boxing ΠΟΚ.


    Στους αγώνες αναμένεται να συμμετέχουν πάνω από 50 σύλλογοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό με 500 αθλητές σε όλες τις κατηγορίες ηλικιών και κιλών.
    Στο kick boxing θα αγωνιστούν όλοι οι αθλητές σύμφωνα με την εμπειρία τους σε 1 αγώνα των 3 γύρων από 2 λεπτά. Στο semi contact θα διεξαχθεί πρωτάθλημα από 8 ετών και πάνω σε αγώνες των 2 γύρων με ηλεκτρονικούς πίνακες και θα συμμετέχουν αθλητές διαφόρων συστημάτων των πολεμικών τεχνών.
    Στο kick boxing οι αγώνες θα διεξαχθούν σε επαγγελματικό ρινγκ 7X7 , το οποίο διαθέτει ο σύλλογος ενώ στο semi contact  και στα αγωνιστικά στυλ light contact και kick light θα διεξαχθούν σε 2 ταιρέν.
    Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 10 το πρωί και θα διαιτητεύσουν στο kick boxing οι Διεθνείς διαιτητές Αλμασίδης Ηλίας, Θεοδωρίδης Στέλιος, Σιδηρόπουλος Χρήστος κ.α. και στο semi contact ο Παπαδόπουλος Βσίλης, ο Αθανασιάδης Νίκος, ο Καζαντζίδης Χρήστος κ.α. Υπεύθυνος από την ομοσπονδία είναι ο Δημήτρης Ινδόπουλος . Ο ¨Μ.Αλέξανδρος¨ θα συμμετέχει με την αγωνιστική του ομάδα τόσο στο semi contact όσο και στο kick boxing.
    Σε επαγγελματικό αγώνα 5 γύρων θα αγωνιστεί ο Πρωταθλητής του συλλόγου Γκουρούλι Λεβάν με Βούλγαρο αντίπαλο στις 3.00μ.μ.
    Όλοι οι συντελεστές προσκαλούμε το φίλαθλο κοινό να παρακολουθήσει τους αγώνες καθώς θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν αγώνες υψηλού επιπέδου και θα συμπαρασταθούν στους αθλητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)