Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

ΑΡΙΣΤΟΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ¨Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ


¨ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΤΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ
 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ TAEKWON DO



    Με συμμετοχή 50 συλλόγων και 300 αθλητών πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Σάββατο οι προαγωγικές εξετάσεις από το 1ο έως το 5ο νταν της Ελληνικής Ομοσπονδίας TAEKWON DO W.T.F.  στο Κλειστό Γυμναστήριο Μίκρας Θεσσαλονίκης.
    Οι εξετάσεις ξεκίνησαν στις 9 το πρωί και οι αθλητές εξετάστηκαν στην προβλεπόμενη ύλη της Ομοσπονδίας  όπως έχει οριστεί από την τεχνική επιτροπή.
     Οι αθλητές εξετάστηκαν αρχικά στο πούμσε ( τεχνικές με φανταστικό αντίπαλο ), ασκήσεις αντιπάλου με τεχνικές υτοάμυνας σε επιτιθέμενο αντίπαλο με γροθιές και διάφορες αρπαγές, τεχνικό αγώνα με συνδυασμό ποδιών, θραύσεις ξύλων με διάφορους τρόπους και τέλος θεωρία στην ορολογία του TAEKWON DO.
    Στις εξετάσεις συμμετείχε ο Αθλητικός Σύλλογος Μακεδονίας ¨Μ.Αλέξανδρος¨ Γιαννιτσών με προπονητή τον Δημήτρη Ινδόπουλο και 2 αθλητές.
    Ο αθλητής Ναϊμ Μιχάλης εξετάστηκε για το 2ο νταν και ο αθλητής Κερίδης Νίκος για τη μαύρη ζώνη και 1 νταν. Οι εξεταστές των αθλητών, Πάλτογλου Χάρης και Λεμονίδης Γεώργιος έδωσαν συγχαρητήρια στους δύο αθλητές για την άψογη τεχνική τους κατάρτιση.
    Όπως δήλωσε ο προπονητής του συλλόγου, σκοπός τους δεν είναι μόνο το αγωνιστικό μέρος του αθλήματος αλλά και τεχνικός τομέας, που περιλαμβάνει την ολοκληρωμένη αυτοάμυνα ώστε να μπορούν  οι αθλητές να αντιδρούν σε οποιαδήποτε επίθεση.
    Ο σύλλογος συνεχίζει καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού τα μαθήματα χωρίς διακοπή στα τμήματα του TAEKWON DO, ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ ( συνδυασμός καράτε – ζίου ζίτσου και πάλης) και KICK BOXING με προπονητή τον Μάστερ Δημήτρη Ινδόπουλο σε κατάλληλη αίθουσα και με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές για τους μαθητές. Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά από το πρωί έως το βράδυ στο τηλ.2382027738

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)