Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Πεσμένη κατά 90% η κίνηση στην ευρύτερη περιοχή των Λουτρών

ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΖΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ

Δεν έχει προηγούμενο η ύφεση στην ευρύτερη περιοχή των Λουτρών Πόζαρ.
Η μείωση αγγίζει  το 90% . Οι όροι που έχει θέσει το αρμόδιο υπουργείο για την έγκριση των επιδομάτων ,πέρα από την μεγάλη μείωση , είναι σχεδόν απαγορευτικοί . ΄Εχουν τεθεί τέτοιοι όροι ώστε να  εγκρίνεται ένα ποσοστό πολύ μικρό.
Στο μεταξύ η Επιχείρηση των Λουτρών  ανέθεσε σε κάτοικο του Δήμου …Βιτσίου το αντικείμενο παροχής συμβουλών ανάπτυξης , 12.900 ευρώ.
Προφανώς έμεινε ικανοποιημένη από την περισυνή προσφορά και τις συμβουλές του.
Κάτοικοι του Λουτρακίου ,που για ευνόητους λόγους  θέλουν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους απευθύνουν έκκλης προς τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας και διευθύνοντα σύμβουλο της Επιχείρησης των Λουτρών Γιώργο Κώτσο ,μαζί με τα μέλη της δοιίκησης που κατάγονται από την περιοχή να αναλάβει πρωτοβουλίες , γιατί η περιοχή βρίσκεται ήδη στο χείλος του γκρεμού κυρίως από την απραξία που μαζί με την οικονομική ύφεση οδηγούν τις επιχειρήσεις της περιοχής στην καταστροφή .

4 σχόλια:

  1. δεν πιστευω να διαμαρτηρηθει συγχωριανος . δικο μας δημαρχο θελαμε , δικο μας βγαλαμε . πως λενε , βαλαμε τα χερακια μας και βγαλαμε τα ματακια μας . γιωργο μπορεις να σηκωσεις το βαρος μονος σου ; και κατι ακομα , την κυριακη στο αναψυκτηριο ντραπηκα για το χαλι μας . καταλαβαινεις γιωργο ή δεν βλεπεις ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ Ο ΠΑΣΟΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥ !!! ΑΝΤΕ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΟΤΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΠΕΛΙΤΣΑ ΚΑΗΚΑΝ ΤΑ ΡΟΔΑΚΙΝΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. TOY XRONOY NA DEIS , MEXRI POY THA STEREPSOYN OI PHGES STA LOYTRA , ME AYTOYS POY MPLEKSAME

      Διαγραφή
  3. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΑΝΑΨΥΚΤΙΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΙΤΗΣΗ, ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑΣ ΜΕ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΠΕΡΝΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΗΜΑΣΤΑΝ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΠΙΣΩ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΚΑΙ Ο ΜΕΤΡ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ ΚΑΠΝΙΖΕ ΤΣΙΓΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΝΑΜΟΝΗ ΦΥΓΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΠΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)