Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Τα «παπαγαλάκια» έπιασαν δουλειά στο Δημαρχείο Αλμωπίας




Εντατική πλύση εγκεφάλου κάνουν καθημερινά τα «παπαγαλάκια» στον Δήμαρχο Αλμωπίας. Προσπαθούν να του «επιβάλλουν « αλλαγές και μάλιστα σύντομα ,προκειμένου να αναστραφεί το βαρύ κλίμα.

Από την άλλη πλευρά ο Δήμαρχος γνωρίζει ότι για να γίνουν αλλαγές πρέπει να υπάρξουν παραιτήσεις. Διαφορετικά  δεν μπορεί να τους μετακινήσει ούτε μία σπιθαμή . ‘ Οντως υπάρχου πρόσωπα που δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα . ΄Όμως  δεν ευθύνονται αποκλειστικά οι ίδιοι για αυτό καθώς υπάρχει μια  υπερσυγκεντρωτικότητα από τον ίδιο τον Δήμαρχο ,που δημιουργεί  αδικαιολόγητα  και πρόσθετα προβλήματα.
Στενός συνεργάτης  του  Δημάρχου κληθείς να σχολιάσει την όλη…φημολογια τονισε χαρακτηριστικά.
«Το θέμα δεν είναι να αλλάξουν μόνο κάποια πρόσωπα. Το μυστικό της αναστροφής του πραγματικά πολύ αρνητικού κλίματος  είναι να αλλάξει νοοτροπία ο Δήμαρχος. . Αν δεν γίνει αυτό δεν υπάρχει καμία τύχη ούτε ελπίδα για κανέναν…»

3 σχόλια:

  1. καλα , ειναι τουλαχιστον αστειο αν οχι υποκριτικο να πιστευει κανεις οτι αλλαζουν οι ανθρωποι . παρτε παραδειγμα ο καθενας απο τον εαυτο του . ουτε λοιπον ο δημαρχος , ουτε οι συμβουλοι του , ουτε οι δημοσιογραφοι , ουτε και εμεις οι πολιτες αλλαζουμε . το αστειο ειναι οτι ολοι κανουν πως δεν ηξεραν... απλα , αλλοι χαιρονται και αλλοι ζοριζονται . και εν τελει ολοι υποκρινονται !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α.ΡΕ ΚΑΗΜΕΝΕ ΠΑΣΟΗ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ !!! ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σσσσσσσσσσσσ........πηρανε συμβουλο απο ΚΑΣΤΟΡΙΑ μερια θα τους απαλλαξη απο καθε κακια συνηθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)