Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Πορίσματα κατά της Δημοτικής Αρχής Αλμωπίας από τον Συμπαραστάτη του Δημότη






Πορίσματα με εμφανή σημεία κακοδιοίκησης και μη τήρησης της κείμενης νομοθεσίας ,περιλαμβάνουν τα πορίσματα του Συμπαραστάτη του Δημότη Σταύρου Κλεισούρη ,που ερευνά παράπονα και καταγγελίες πολιτών και φορέων που υποστηρίζουν ότι η Δημοτική Αρχή δεν τήρησε τις νόμιμες διαδικασίες .

Τα πορίσματα αναμένονται τις προσεχείς ημέρες ,ενώ δεν αποκλείεται να αποσταλούν για τα περαιτέρω στα αρμόδια όργανα.
Στο μεταξύ το τελευταίο χρονικό διάστημα οι σχέσεις του Συμπαραστάτη με τη πλειοψηφία του Δήμου φέρονται να μην είναι και οι καλύτερες. Πριν λίγες μέρες υπήρξε έντονη λογομαχία από την πλευρά του Δημάρχου Δημήτρη Πασόη  , ο οποίος εμφανίστηκε χολωμένος στο σύντομο τετ-α-τετ με τον Σταύρο Κλεισούρη.
Κύκλοι προσκείμενοι στη πλειοψηφία δεν παύουν να δηλώνουν δημόσια ότι ο Συμπαραστάτης μετράει πλέον μέρες ,αφήνοντας να εννοηθεί. ότι μεθοδεύεται η αποπομπή του. Κάτι που θεωρητικά και πρακτικά είναι αρκετά συσκολο να γίνει. 

11 σχόλια:

  1. σταυρο,αδικα εκτιθεσαι.Μονο για διαφανεια δεν μπορεισ να κατηγορησησ τον ΠΑΣΟΗ.ξεχνα επισησ οτι ο δημοσ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ηταν απο τουσ πρωτουσ που εξελεξαν συνπαραστατη του δημοτη και τησ επιχειρησησ,γιατι ακριβωσ ο δημαρχοσ θελει τρια πραγματα.1.διαφανεια,2.διαφανεια και 3.διαφανεια.ΣΤΑΥΡΟ Σ Υ Ν Ε Λ Θ Ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΙΛΕ 4:03 ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΕΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΣΙΠΑ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΣΕ ΡΕ 1.ΚΟΥΡΤΙΔΗ 2. ΚΟΥΡΤΙΔΗ 3. ΚΟΥΡΤΙΔΗ... ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΞΕΛΕΞΕ ΑΠ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΙ ΠΑ ΝΑ ΠΕΙ ; ΑΝ , ΥΠΑΡΧΟΥΝ "ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣ" ΝΑ ΜΗΝ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ; ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ; ΑΚΟΥ ΣΤΑΥΡΟ ΣΥΝΕΛΘΕ... ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οστροθοκαμηλος τον βαζει να λεει μαλ..............ες για να εκβιαζει τον δημαρχο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛ.13 Ιουλίου 2012 στις 8:19 μ.μ.

    ΦΙΛΕ,7.20,Ο ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑ.ΤΩΡΑ,ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΩ ΔΗΜΟΣΙΑ.ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ,ΗΜΟΥΝ ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΛΕΙΣΟΥΡΗ.Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΠΙΝΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΚΑΙ Η ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΖΕΡΖΗ ΣΥΝΕΧΩΣ,ΥΠΟΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΣΟΗΣ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ.ΤΩΡΑ ΜΕ ΣΑΣ, ΤΟΥΣ ΟΨΙΜΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΟΥΡΗ,ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ.ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΤΕ,ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ,ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΑΣ.Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ & ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΑΝ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ. ΠΑΙΖΟΤΑΝ Η ΤΑΙΝΙΑ "Ο ΚΑΛΟΣ-Ο ΚΑΚΟΣ-ΚΑΙ Ο ΑΣΧΗΜΟΣ". ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΔΥΟ ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΞΕΓΑΝΩΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΣΥ ΕΠΩΝΥΜΕ ΚΟΥΡΤΙΔΗ , ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΗΣΟΥΝ ; ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΣ ΣΤΗ Δ.Ε.Η. . ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΕΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΕ... ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ; ΑΝΤΕ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ! ΑΚΟΛΟΥΘΕ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κουρτιδη μαθε πρωτα να μιλας ορθογραφημενα ελληνικα και μετα ελα να μας μιλησεις. Το επιβεβαιωνεται γραφετε με ε ως β πληθυντικο μιας και απευθυνεσαι σε πολλους...οσο για τα επιχειρηματα του καθενος θελει κ ενα επιπεδο να τα διακρινεις πραγμα που σιγουρα δε μπορει να κανει καποιος που δεν διακρινει το β πληθυντικο απο το γ ενικο....καλα κρασα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΦΙΛΟΥΣ,1,49 ΚΑΙ 7.19.ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΝ 1.49 ΤΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΑ 19-1-1979 ΕΠΙ ΕΠΑΡΑΤΟΥ,ΓΙΑ ΔΕ ΤΟΝ 7.19 ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΩ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑΣ ΟΠΟΤΕΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ.ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΣΤΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. O KOYRTIDHS ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΟΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΗ; ΜΑΜΑΑΑΑΑΑ!!!ΘΑ ΦΑΩ ΤΟ ΦΑΪ ΜΟΥ. ΤΟ ΛΑΪΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΕΙ " ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΩ ΦΟΡΑ,ΦΟΡΑ-ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ Ο ΙΔΣΙΟΣ[ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ] ΔΕΝ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΑ...] ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΔΗΜΗΤΡΑΚΙ!!!! ΡΕ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΚΥΜΑΤΑ Ο ΚΑΫΜΕΝΟΥΛΗΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ; ΡΕ! ΜΗΠΩΣ ΚΑΒΑΛΗΣΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ Ο ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΗΣ;ΡΕ! ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΟΥΤΟΛΓΟΥ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΙ.........ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΒΑΛΙΣΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΛΑΜΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΛΕΙΣΟΥΡΗΣ-ΠΑΣΟΗΣ 0-2. ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ..... ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ της καρατζοβας. γκε-κε σταυρακι; α ρ κ ε τ α μας τα ζαλ.........οξωωωωωω ρεεεε.sto δημο μπηκες απο την κλειδαροτρυπα ρεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)