Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Καλομελέτα και ερχεται




Γράφει ο Γιώργος Μπίνος




ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ
Μάλλον στην πιο δύσκολη καμπή της ιστορίας του βρίσκεται ο Ηρακλής Έδεσσας καθώς ο Αντώνης Γιούρος επί σειρά ετών βασικός χρηματοδότης δεν δείχνει διάθεση να συνεχίσει από τη στιγμή που δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον από τους φίλους της ομάδας. Το ενδεχόμενο να αποσυρθεί ο Ηρακλής από το πρωτάθλημα φαντάζει όλο και πιο πιθανό δυστυχώς…

ΔΙΔΥΜΟ
Με δίδυμο στην τεχνική ηγεσία θα παρουσιαστεί τη νέα σεζόν ο Άρης Νησίου που ήταν η ευχάριστη έκπληξη του περσινού πρωταθλήματος. Ο Βασίλης Κίτσος (μίστερ σουβλάκι) και ο Τάσος Τσαπκίνης είναι οι εκλεκτοί της διοίκησης του Βαγγέλη Μάινου που έχει βασική προτεραιότητα τη δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων στο Νησί καθώς ομάδα χωρίς γήπεδο ίσον φαγητό χωρίς αλάτι.

ΕΝΙΣΧΥΣΗ
Ελπίδες και μάλιστα μεγάλες έχουν οι άνθρωποι του Αλμωπού ότι οι φίλοι της ομάδας και όχι μόνο θα τιμήσουν με την παρουσία τους τη μεγάλη εκδήλωση όπου ο Στέλιος Ρόκκος θα δώσει το δικό του σόου. Θέλουν να πιστεύουν ότι όλο και κάποια έσοδα θα μπουν στα ταμεία του Αλμωπού καθώς οι υποχρεώσεις έχουν ήδη αρχίσει να τρέχουν.

ΑΛΛΑΖΕΙ
Ένας παίκτης που ξεχώρισε τη σεζόν που μας πέρασε ήταν σίγουρα ο έμπειρος αμυντικός Νίκος Γιόντης με την φανέλα του Ηρακλή Έδεσσας. Όπως όλα δείχνουν όμως αλλάζει στρατόπεδο έστω κι αν θα παραμείνει στην Έδεσσα καθώς είναι θέμα χρόνου η συμφωνία του με την Ελπίδα Έδεσσας. Αναμφίβολα πρόκειται για πολύ σημαντική ενίσχυση στα μετόπισθεν των νεοφώτιστων.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Παραλίγο να κάνει το μπαμ μέσα στην εβδομάδα που πέρασε ο πρόεδρος του Μ.Α. Ν. Μυλοτόπου Λευτέρης Κιοκπάσογλου καθώς έφτασε προ των πυλών της αγοράς της Αναγέννησης Γιαννιτσών όμως κάποιες λεπτομέρειες οδήγησαν την υπόθεση σε ναυάγιο.

ΑΡΕΣΕ
Κοντά στη Βέροια βρίσκεται ο ταλαντούχος άσος του Αλμωπού Γιάννης Τσόλκας που δοκιμάστηκε με επιτυχία και οι υπεύθυνοι των νεοφώτιστων στην Α’ Εθνική έμειναν άφωνοι με τα προσόντα του νεαρού παίκτη. Μακάρι να έχει αίσιο τέλος αυτή η υπόθεση  της μεταγραφής του.

ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ
Αν και ανεπίσημα βγήκε στο περίπου πότε θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα αλλά και το κύπελλο της ΕΠΣ Πέλλας. Στις 18 Αυγούστου μάλλον θα γίνει η πρώτη φάση του κυπέλλου ενώ για τις 2 Σεπτεμβρίου σκέφτονται πως θα γίνει η έναρξη των πρωταθλημάτων. Καλύτερα να ξεκινήσουν νωρίτερα γιατί οι εμβόλιμες Τετάρτες ήταν ένα μεγάλο πρόβλημα για τις περισσότερες ομάδες.

ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Μεγάλη επιτυχία για την Αναγέννηση Δωροθέας αποτελεί αναμφίβολα η συμφωνία και η παραμονή στην ομάδα του Χρήστου Δερμεντζόγλου (Μιτιτς) για την νέα σεζόν. Μπορεί  να έδειχνε δύσκολη η παραμονή του αλλά ένα τετ – α-τετ με τον πρόεδρο Κώστα Ηλιάδη έδωσε τέλος στην αμφιβολία….

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ
Μετά από ένα εξάμηνο στη Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου ο νεαρός γκολκίπερ Γιώργος Γάτσος επέστρεψε στην Ένωση Τσάκων όπου και ανήκε. Τα συνεχή παιχνίδια βοήθησαν τον νεαρό πορτιέρο που θα παρουσιαστεί επί ίσης όροις στην προετοιμασία για να διεκδικήσει τη θέση του βασικού στην Ένωση.

ΚΙΝΗΤΡΟ
Κοντά στον Ορφέα Ριζαρίου βρίσκεται ο 18χρονος μεσοεπιθετικός Σάμπα Μπράσα που αγωνιζόταν στην Αστραπή Ζέρβης όμως ανήκει στην Ελπίδα Έδεσσας όπως όλα δείχνουν σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Η Α1 σίγουρα αποτελεί κίνητρο για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ
Μόνο σαν ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει όπως όλα δείχνουν στον Άρη Νησίου ου Νίκος Χαραλάμπους που πέρσι είχε και την θέση του προπονητή. Παρά τα χρονάκια του πάντως παραμένει εκ των κορυφαίων στα ερασιτεχνικά γήπεδα.

ΧΑΛΑΡΑ
Σε χαλαρούς ρυθμούς θα κινηθεί τη νέα σεζόν ο Μ.Α. Άρνισσας καθώς δεν υπάρχει όρεξη για μεγάλα πράγματα από τους διοικούντες και έχουν το δίκιο τους οι άνθρωποι αφού βοήθεια δεν υπάρχει από πουθενά. Ο έμπειρος παίκτης Σάκης Καμπούρης μάλλον θα έχει τον διπλό ρόλο προπονητή και παίκτη τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

ΚΟΥΙΖ
Ποια ομάδα Α’ Κατηγορίας έχει μοιραστεί σε τρία στρατόπεδα και δύσκολα θα βρει άκρη η διοίκηση όσον αφορά το ρόστερ της;

ΕΟΡΤΑΖΩΝ
Μεγάλος χαμός έγινε στη γιορτή του γνωστού Μπέου που αναστάτωσε όλο το Θεοδωράκι με το ολονύκτιο γλέντι που οργάνωσε. Οι καλεσμένοι του απόλαυσαν ότι υπήρχε από κρέατα καθώς οι σούβλες είχαν την τιμητική τους. Το έχουμε πει και θα το λέμε συνεχώς ότι ο Μπέος στον Ν. Πέλλας είναι ένας και μοναδικός…

ΣΥΜΦΩΝΙΑ
Με ομάδα που φοράει «μπλε» φανέλα συμφώνησε ο ικανός γκολκίπερ Χρήστος Σέλκος που αγωνίζονται την τελευταία διετία στη Νίκη Βορεινού. Η νέα ομάδα του Προμαχιώτη στην καταγωγή τερματοφύλακα είναι από την Α’ Κατηγορία και έχει σκοπό να πρωταγωνιστήσει.

ΜΠΑΜ
Ετοιμάζει μπαμ η Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου όσον αφορά το θέμα του προπονητή καθώς η διοίκηση του Χρήστου Ρίζου έχει  βρει τον κατάλληλο άνθρωπο. Μάλιστα εκτός από προπονητής θα προσφέρει τις υπηρεσίες του και σαν παίκτης και μάλιστα θα είναι πολυτέλεια για το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.

ΚΡΙΣΗ
Σε κάποιες ελαφρύνσεις όσον αφορά το οικονομικό προχώρησε η ΕΠΣ Κιλκίς προς τα σωματεία της δύναμής της αναλογιζόμενη τη γενική οικονομική κρίση που υπάρχει στη χώρα. Μήπως θα πρέπει να το σκεφτούν και στην ΕΠΣ Πέλλας πριν αρχίσει ο μαρασμός του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου με την αποχώρηση κάποιων ομάδων από τα πρωταθλήματα λόγω φυσικά των οικονομικών προβλημάτων.

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ
Στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού ανήκει πλέον ο νεαρός Δήμος Χατζάρας από την Αθλητική Ακαδημία των Γιαννιτσών καθώς άρεσε στους ανθρώπους που ψάχνουν ταλέντα ανά την Ελλάδα για λογαριασμό των Πειραιωτών που έχουν απλώσει τα δίχτυα τους παντού. Νεαρός και ταλαντούχος ο μικρός έχει τη μεγάλη ευκαιρία να δείξει το ταλέντο του.

ΑΡΙΣΤΟΣ
Αρίστευσε στις εξετάσεις που έδωσε ο νεαρός ταλαντούχος άσος του Άρη Νησίου Γιάννης Δούμος και είναι αμφίβολη η παραμονή τους στην ομάδα για τη νέα σεζόν. Υπάρχει αγωνία για τον τόπο που θα εγκατασταθεί για τις σπουδές του καθώς και για το αν θα παραμείνει ή όχι στην ομάδα.

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕ
Στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας βρέθηκε ο γενικός αρχηγός της Ένωσης Τσάκων «Αλεπούς» για να δει τους χώρους που θα κάνει προετοιμασία η ομάδα του. Υπήρχαν σκέψεις να βρεθεί και στο εξωτερικό (Βουλγαρία) αλλά φοβήθηκε μήπως οι παίκτες του κάνουν άλλα πράγματα εκεί και όχι προετοιμασία

ΚΟΥΙΖ
Ποιο μαγαζί στην Αριδαία έχει το προσωνύμιο Σπιναλόγκα και καθημερινά γίνεται μεγάλο κους – κους όσον αφορά τα ποδοσφαιρικά δρώμενα;

ΧΟΡΗΓΟΣ
Επίσημος χορηγός του νεοαποκτηθέντα Μπίλη Κυριακίδη από τη Δόξα Εξαπλατάνου είναι πλέον ο γνωστός ένθερμος φίλος της ομάδας Κώστας Διαμαντόπουλος του Δήμου Αριδαίας. Σε ποσά δεν θα αναφερθούμε γιατί ως γνωστόν πάντα παραμονεύει η εφορία ωστόσο ο φίλος μας ο Κώστας δεν υπολογίζει τίποτα όταν πρόκειται για τη Δόξα και αυτό είναι γνωστό σε όλους.

ΒΟΜΒΑ
Πυρηνική βόμβα ετοιμάζει σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες που υπάρχουν η διοίκηση του Αλμωπού. Τώρα αν η έκρηξη ταρακουνήσει τον Πρ. Ηλία ή την Έδεσσα θα το δείξουν οι επόμενες μέρες…

ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΜΑ
Μάλλον θα ταρακουνήθηκε ο έμπειρος άσος του Εθνικού Αριδαίας Γιάννης Ανδρεάδης αλλιώς δεν εξηγείται ότι ήδη ξεκίνησε ατομικές προπονήσεις. Ο «Λάρυ» …φοβάται τον πάγκο φαίνεται αφού οι μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας του δείχνουν να θέλει προσπάθεια για να βρίσκεται κάποιος στην εντεκάδα των κυανόλευκων.

ΚΟΥΙΖ
Ποιος έμπειρος παίκτης του Εθνικού Αριδαίας μυρίστηκε ότι δύσκολα θα πιάσει εντεκάδα και έσπειρε ηλιόσπορους για να έχει να τρώει πασατέμπο στον πάγκο το χειμώνα;

ΑΛΜΑ
Στην Β’ ομάδα της ΑΕΚ μεταπήδησε τελικά ο 17χρονος γκολκίπερ Άρης Παπουρτζής που αγωνιζόταν στον Μ.Α. Ν. Μυλοτόπου τη σεζόν που πέρασε. Ο ταλαντούχος υψηλόσωμος τερματοφύλακας είχε δοκιμαστεί και στην ιταλική Νοβάρα όμως τελικά προτίμησε τον Δικέφαλο του Νότου παρά τα προβλήματά του.

ΚΟΥΙΖ
Με ποιον παίκτη από ομάδα Α’ Κατηγορίας έχει μεγάλη τρέλα ο προπονητής της Δόξας Μανδάλου Γιάννης Τσαμαρδός και τον θέλει στην ομάδα του;

ΑΤΥΧΟΣ
Η ατυχία χτύπησε τον έμπειρο μέσο του Άρη Λουτρακίου Νάσο Μποτσφάρη που συμμετείχε στους αγώνες 5Χ5 και γνώρισε σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο. Η στήλη εύχεται περαστικά και να επιστρέψει σιδερένιος στα γήπεδα με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

ΞΕΧΩΡΙΣΕ
Στόχος αρκετών ομάδων είναι ο έμπειρος μέσος του Πολυκαρπιακού Γιάννης Λαζαρίδης καθώς ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισε παρά τον υποβιβασμό της ομάδας του. Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για πολύ καλό παίκτη που μπορεί να βοηθήσει οποιαδήποτε ομάδα.

ΑΦΕΝΤΙΚΟ
Αφεντικό στην Α’ Κατηγορία θέλει να γίνει ο γνωστός «Αλεπούς» της Ένωσης Τσάκων παράγοντας που τα έχει…όλα. Θέλει το ξέρουμε, μπορεί όμως…

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ
Προτάσεις από ομάδες Α1 Κατηγορίας δέχεται ο νεαρός μεσοαμυντικός Σίμος Δύος που ανήκει στον Άρη Λουτρακίου και πέρσι έκανε πολύ καλές εμφανίσεις. Ο υψηλόσωμος παίκτης είναι απόλυτα ευχαριστημένος από το κλίμα που έχει βρει εκεί και δύσκολα θ’ αλλάξει στρατόπεδο καθώς έχει και σχολικές υποχρεώσεις. Όλα αυτά βέβαια εκτός απροόπτου…

ΑΛΛΑΓΗ
Ο γνωστός «Πασάς» ανέλαβε τα ηνία της Νίκης Βορεινού όσον αφορά τη διοίκηση και μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά θα προσπαθήσει να επαναφέρει την ομάδα στην Α’ Κατηγορία. Γνώστης του αντικειμένου ο νέος πρόεδρος, παιδιά υπάρχουν στο χωριό και όλοι μαζί μπορούν να δημιουργήσουν ένα δυνατό σύνολο.

ΣΤΕΡΙΩΣΕ
Μεγάλη επιτυχία για τη Δόξα Εξαπλατάνου ασφαλώς αποτελεί η παραμονή του Δημήτρη Σασαρίδη που αισίως έχει μια τριετία στην ομάδα και αυτή θα είναι η τέταρτη σεζόν. Από τους καλύτερους αμυντικούς της Α1 ο πρώην άσος του Αετού Σκύδρας αναμένεται ν’ αποτελέσει τον βράχο της άμυνας της Δόξας τη σεζόν που έρχεται.

ΣΚΛΗΡΟΤΡΑΧΗΛΟΣ
Παίκτης της Δόξας Μανδάλου θα είναι για την επόμενη σεζόν ο σκληροτράχηλος αμυντικός Παναγιώτης Μισαηλίδης που πέρσι αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Καλυβίων. Παίκτης – πολυτέλεια για την Α1 θα βοηθήσει πολύ τη νέα του ομάδα που πέρσι αντιμετώπισε πολλά προβλήματα.

ΚΟΥΙΖ
Ποιος άλλος παίκτης από τον Απόλλωνα Καλυβίων θα είναι η τρίτη μεταγραφή της Δόξας Μανδάλου που θα παρουσιαστεί στο νέο πρωτάθλημα με άμυνα …Απόλλων Καλυβίων;

ΑΝΑΝΕΩΣΕ
Η μεγάλη προσφορά του Ευριπίδη Παρτσανάκη στη Δόξα Εξαπλατάνου αναγνωρίστηκε από τους διοικούντες που σε αντάλλαγμα ανανέωσαν τη συνεργασία μαζί του. Η αλήθεια είναι ότι ο μικρόσωμος παίκτης έχει αγαπηθεί από τους φίλους της ομάδας και η αγωνιστική συμπεριφορά του είναι κάτι που αρέσει.

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ
Στην Ένωση Τσάκων επιστρέφει μετά από μια τετραετία ο νεαρός μέσος Γιώργος Γρηγοριάδης και αναμένεται να βοηθήσει τη νέα σεζόν την ομάδα του που επέστρεψε στην Α’ Κατηγορία. Ο «Νύχτας» αφήνει τον ΠΑΟ Φιλώτειας όπου έζησε μεγάλες χαρές και πίκρες φυσικά και σίγουρα οι Βραζιλιάνοι θα τον θυμούνται για την προσφορά του.

ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Στη Δόξα Μανδάλου κατέληξε ο έμπειρος γκολκίπερ Αλέξης Γαβριηλίδης που τα τελευταία χρόνια υπερασπιζόταν τα γκολπόστ του Απόλλωνα Καλυβίων. Μεγάλη μεταγραφή για τους μαυραετούς καθώς ο Ριζαριώτης γκολκίπερ ήταν εκ των κορυφαίων τερματοφυλάκων της Α1 τα τελευταία χρόνια.

ΔΙΑΔΟΧΟΣ
Ο Γρηγόρης Καραγκιαούρης είναι ο νέος πρόεδρος της Νίκης Καλής και με τη βοήθεια όλων ανέλαβε το δύσκολο έργο της διοίκησης της ομάδας. Το έργο των νέων διοικούντων είναι πολύ δύσκολο και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να στεφθεί από επιτυχία.

ΚΟΥΙΖ
Ποια ομάδα του πρώην Δήμου Μενηίδας χτύπησε την πόρτα του προπονητή Μάκη Δεμίρη χωρίς όμως να πάρει θετική απάντηση;

ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ
Σε αναζήτηση τερματοφύλακα βρίσκεται ο ΠΑΣ Ξιφιανής καθώς πιθανή κάθοδος του Άρη Υδραίας στο πρωτάθλημα καθιστά αμφίβολη την παραμονή του Σάκη Κασσά. Όλα είναι υπό έλεγχο και σίγουρα κάτι θα έχουν στο νου τους οι υπεύθυνοι της ομάδας του ΠΑΣ.


 Γράφει ο Γιώργος Μπίνος



ΓΡΙΦΟΣ
Προς την ομάδα που αναδείχθηκε οδεύει ο άσος της Δόξας Εξαπλατάνου Θωμάς Ουζούνης σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Μιλάμε για την Ελπίδα Έδεσσας στην οποία μάλιστα θα έχει και κάποιο παιδικό τμήμα για να μάθει τα μυστικά της μπάλας στα μικρά παιδιά. Όλα αυτά βέβαια είναι στον αέρα καθώς υπάρχει και η σθεναρή αντίσταση των ανθρώπων της Δόξας που θέλουν να τον  κρατήσουν στην ομάδα τους.

ΣΥΖΗΤΑΕΙ
Με ομάδα από την Α1 συζητάει ο νεαρός γκολκίπερ Βασίλης Τσεντεμίδης που πέρσι ανήκε στον Εθνικό Αριδαίας και ίσως τη νέα περίοδο να τον δούμε στην ανώτερη κατηγορία της ΕΠΣ Πέλλας. Νεαρός, ταλαντούχος με μεγάλη όρεξη μπορεί να ανταποκριθεί στις συζητήσεις οποιασδήποτε ομάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)