Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Ν.Παρούτογλου :Αλλάζει ρυθμούς ο Δήμος




Την πεποίθηση ότι ο Δήμος Αλμωπίας από τον Σεπτέμβρηθα αλλάξει ρυθμούς , εξέφρασε μιλώντας το πρωί στο Ράδιο Αλμωπία ο Αντιδήμαρχος Νίκος Παρούτογλου.

Αναφερόμενος στο θέμα της παραίτησής του , είπε ότι είχε θέσει κυρίως ζητήματα που έχουν να κάνουν με την λειτουργία του Δήμου και την ανάγκη κάποια θέματα να προχωρήσουν  με πιο γρήγορους ρυθμούς.
Μετά τις συναντήσεις που είχε ,ο Δήμαρχος  δεσμεύτηκε  ότι αλλάζουν ρυθμούς και προχωρούν πλέον πιο αποτελεσματικά . Παραδέχτηκε ότι μπορούσαν να είχαν πάει  καλύτερα ,αλλά τα προβλήματα που κληρονόμησαν ήταν τεράστια. Ο κόσμος δικαιολογημένα τις περισσότερες φορές παραπονιέται και ζητά να λυθούν τα προβλήματα.
 Εμφανίστηκε βέβαιος ότι αν ο Δήμος δεν πάρει έγκαιρα μέτρα περικοπής των εξόδων τοτε είναι βέβαιο ότι θα βρεθεί σύντομα σε αδιέξοδα . Τόνισε ότι αν και το εργοτάξιο προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες πρέπει να γίνει συγκριτική μελέτη κατά πόσο υπάρχει και οικονομικό όφελος. Χαρακτήρισε δυσβάσταχτη για τον Δήμο την άρδευση και ότι όπως λειτουργεί έχει μόνο ελλείμματα . Εξέφρασε την άποψη ότι οι γεωτρήσεις πρέπει να παραχωρηθούν στους ίδιους τους αγρότες να τις λειτουργήσουν .
Αναφερόμενος σε θέματα διαφάνειας ,υποστήριξε ότι σήμερα όλα λειτουργούν με διαφάνεια , ενώ για  το παρελθόν ήδη έχουν δρομολογηθεί οι έλεγχοι από τους αρμόδιους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)