Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Την κατάργηση του Συνδέσμου Ι Δήμων και Κοινοτήτων Ιαματικών πηγών και λουτροπόλεων Ελλάδας ζητά οΠανελλήνιος Σύλλογος Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας


Πρόταση προς το Υπουργείο διοικητικής Μεταρρύθμισης 

Κύριε Υπουργέ                            Θεσσαλονίκη 20.7.2012


Σήμερα με έδρα την Θεσσαλονίκη υπάρχει ο Σύνδεσμος Δήμων και Κοινοτήτων Ιαματικών πηγών και λουτροπόλεων Ελλάδας .

Ιδρύθηκε το 1983 με στόχο την Ανάπτυξη των Ελληνικών Λουτροπόλεων .

Σήμερα έχει δυο υπαλλήλους και μια εταιρία που και εκεί κατά καίριους ασχολούνται διάφοροι με αρκετά έξοδα .
Έχει γραμματέα τον πρώην  Δήμαρχο Κιλκίς και πρόεδρο  τον κύριο Μπουτάρη .

Η Δραστηριότητα του  σχεδόν σήμερα είναι ελάχιστη διότι  πλέον με τους μεγάλους Δήμους και τις Περιφέρειες δεν χρειάζεται αυτός ο πανελλαδικός φορέας.

Δημιουργούνται  τεράστια έξοδα που κάνουν για κάθε συνεδρίαση με την παρουσία 70 Δημάρχων  από όλη την Ελλάδα και αποφάσεις που παίρνουν   δεν έχουν κανένα  νόημα γιατί ο φορέας αυτός δεν έχει αρμοδιότητες απλά είναι  συνδικαλιστικός .

Για όλους αυτούς τους λογούς εμείς σας Πανελλήνιος Σύλλογος Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας ζητούμε αυτός ο φορέας να καταργηθεί

.Ο Προϋπολογισμός του είναι κάθε χρόνο πάνω από 800.000 ευρώ  και χώρια αυτά που ξοδεύονται από τον κάθε Δήμο με την μετοχή τους σε κάθε συνεδρίαση κ.λπ.

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι την δραστικότητα για την ανάπτυξη και προβολή των Ελληνικών Λουτροπόλεων την κάνει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας δίχως να παίρνει από  τον κρατικό προϋπολογισμό ούτε ένα ευρώ .

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ. του συλλόγου

Ο πρόεδρος

Ανέστης Αναστασιάδης











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)