Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Πρωτοφανές το ενδιαφέρον παικτών για την Αναγέννηση


 


Αυτό πού γίνεται φέτος στην Αναγέννηση Γιαννιτσών δεν έχει ξαναγίνει ποτέ.!!! Σήμερα 4η μέρα των δοκιμών και έχουν περάσει συνολικά πάνω από 100 παιδιά από όλη την Ελλάδα που θέλουν να φορέσουν την φανέλα της Αναγέννησης.
Ο εντυπωσιακός αριθμός δοκιμής παικτών που πολλοί από αυτούς είναι πραγματικά κελεπούρια χαροποιεί και ταυτόχρονα προβληματίζει όλη την τεχνική ηγεσία πού πρέπει να επιλέξει μόνο 5-6 από αυτούς όπως ήταν το αρχικό πλάνο. Το τεχνικό τημ Παναγιωτίδη – Τσιμπίνης και ο τεχνικός σύμβουλος Φοιρός έχουν επιλέξει περίπου 20 που θα τους δοκιμάσουν μέχρι την Δευτέρα , Το Σάββατο βέβαια θα ανακοινωθούν και οι Ελευθέρας από το υπάρχον ρόστερ μια που το τεχνικό τημ ήθελε να δει όλους τους παίκτες.
Σήμερα θα γίνει επαφή με τον τερματοφύλακα με πολλές πιθανότητες να συγκεντρώνει ένας νεαρός 22 ετών από την περιοχή που έχει αγωνιστεί με επιτυχία σε επαγγελματικό επίπεδο.
Την Δευτέρα όπως γνωρίζουμε πολύ καλά θα είναι μέρα πολλών ανακοινώσεων παικτών μια που την Τετάρτη η ομάδα θα μεταβεί στον Άγιο Αθανάσιο για το κύριο στάδιο της προετοιμασίας.
Αναμένεται εντός των ημερών να κλείσει η συμφωνία για χορηγό , ενώ και ο δήμαρχος κ Σταμκος υποσχέθηκε βοήθεια, όσον αφορά τον Κόσμο , που σε κάθε προπόνηση ξεπερνούν τους 200 που την παρακολουθούν δείχνει σημάδια μεγάλης επιστροφής, αποτελώντας τον 12 παίκτη της ομάδα φέτος.
                                          
Γιώργος Χατζηχρήστος

Ένας τσάρος στο τιμόνι της Αξού

Ο Χρήστος Καλαιτζίδης που στ τέλος της περσινής σαιζόν ανέλαβε τις τύχες της Νίκη Αξού συνεχίζει και φέτος στο πόστο του προπονητή της ομάδος. Ο «Τσάρος « όπως είναι το παρατσούκλι του πρώην δεινού σκόρερ της Β’ και Γ’ εθνικής με ρεκόρ γκολ στην Γ’ εθνική τα περισσότερα γκολ από όλους τους παίκτες της κατηγορίας θέλει να φτιάξει μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει. Στην φωτογραφία παρέα με τους πρώην προέδρους της ομάδας Τοψή και Χατζηαλεξιάδη.

Γ. Χατζηχρήστος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)