Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

ΣΠΟΥΔΑΙΑ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΗ ΤΟΥ ¨Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ¨ ΓΚΟΥΡΟΛΥΙ ΛΕΒΑΝ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ


 ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ KICK BOXING


    Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την περασμένη Κυριακή η Επαγγελματική Βραδιά KICK BOXING no limits 20 στη Μύκονο σε beach bar στην παραλία. Στους αγώνες συμμετείχαν αθλητές από Ιταλία, Γεωργία, και Γερμανία, οι οποίοι αναμετρήθηκαν με Έλληνες Πρωταθλητές σε αγώνες KICK BOXING με όρους Κ1,  Πυγμαχία και Μ.Μ.Α.
    Το κοινός στήριξε την προσπάθεια των αθλητών με το θερμό του χειροκρότημα και η βραδιά καλύφτηκε τηλεοπτικά από πολλά κανάλια και το επόμενο διάστημα θα προβληθεί και από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΛΦΑ.
    Από τα Γιαννιτσά συμμετείχε ο καταξιωμένος πλέον στο χώρο του Επαγγελματικού KICK BOXING Γκουρούλι Λεβάν με προπονητή τον Μάστερ Ινδόπουλο Δημήτρη και αντιμετώπισε επάξια τον πολύ έμπειρο Κερκυραίο Πρωταθλητή Γκερέκο Αλέξανδρο. Ο Γκουρούλι έχασε για έναν πόντο ενώ ο αγώνας πήγαινε για παράταση. Καθοριστικός παράγοντας υπήρξε η διαφορά των κιλών καθώς ο αντίπαλος του Λεβάν ήταν 6 κιλά βαρύτερος ενώ καθώς είχε μελετήσει την τεχνική του  Λεβάν  κατά την διάρκεια του αγώνα ήταν ιδιαίτερα επιφυλακτικός χωρίς να κάνει πολλές επιθέσεις. ο αγώνας των δύο αθλητών ήταν ο καλύτερος της βραδιάς αποσπώντας το δυνατό χειροκρότημα του κοινού.
    Ο προπονητής του Ινδόπουλος Δημήτης έβγαλε τα συμπεράσματά του ώστε να ακολουθήσει ανάλογη προετοιμασία για τον επόμενο αγώνα του αθλητή του που θα γίνουν στο Ντουμπάι, καθώς ο Λεβάν έχει επιλεγεί να συμμετέχει.
    Ο σύλλογος ¨Μ.Αλέξανδρος¨ Γιαννιτσών από τον Σεπτέμβρη θα εντάξει και παιδικό τμήμα KICK BOXING στο πρόγραμμά του. Πληροφορίες στο τηλ.2382027738 και στο www.facebook.com/indopoulos.gym

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)