Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Στον παλαιό Άγιο Αθανάσιο χτίζεται η νέα Αναγέννηση.


Σε ένα πανέμορφο τοπίο στα 1200 υψόμετρο, στον παλαιό Άγιο Αθανάσιο βρίσκεται η Αναγέννηση Γιαννιτσών, που εδώ και 10 μέρες ετοιμάζεται για το νέο πρωτάθλημα της footballeague.


Ο τεχνικός της ομάδας Νίκος Παναγιωτίδης, με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Γιώργο Φοιρό είναι ευχαριστημένοι από την μέχρι τώρα προσπάθεια των ποδοσφαιριστών.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του Νίκου Παναγιωτίδη:

"Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών, υπάρχει όρεξη και όλοι γνωρίζουν ότι μόνο με σκληρή δουλειά θα έρθει το ποθητό αποτέλεσμα στην διάρκεια του πρωταθλήματος.
Τα νέα κυρίως παιδιά δείχνουν θέληση και βελτιώνονται μέρα με την μέρα. Αυτή την στιγμή η προετοιμασία βαδίζει πολύ καλά υπάρχει αισθητή βελτίωση από το ξεκίνημα έως σήμερα και πιστεύω να τελειώσουμε το κύριο στάδιο χωρίς τραυματισμούς. Το περιβάλλον είναι ιδανικό και δεν έχουμε αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα τόσο από τις εγκαταστάσεις αλλά γενικότερα με την διαμονή μας, εδώ. Όλα κυλούν βάσει προγράμματος κάτι που θέλουμε να έχει διάρκεια.
Αυτή την στιγμή υπάρχουν 25 ποδοσφαιριστές και επτά από την δεύτερη ομάδα που προπονούνται μαζί μας. Κοντά στα νέα παιδιά υπάρχουν αυτή την στιγμή ο περσινός βασικός κόρμος, που με την προσθήκη τριών με τεσσάρων ακόμη έμπειρων παικτών θα κτίσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα για την κατηγορία. ΄Οποιες αλλαγές θα ανακοινωθούν σύντομα καθώς το φετινό ρόστερ δεν επιθυμούμε να ξεφύγει πέραν από τους 27 παίκτες."

Ανακοινώθηκαν τα φιλικά

Οι διοίκηση της ΠΑΕ ανακοίνωσε και τα φιλικά που θα δώσει η Αναγέννηση. Την Δευτέρα 6/08 στα Γιαννιτσά με Ηρακλή Θεσσαλονίκης, Τετάρτη 8/08 στα Γιάννενα με τον ΠΑΣ, Κυριακή 12/08 με Γάζωρο εκτός, 25/8 με Πανσεραϊκό εκτός, 2/09 με Γάζωρο εντός, ενώ θα ανακοινωθεί για το πότε θα γίνει ο επαναληπτικός με τον Πανσεραϊκό στα Γιαννιτσά. Προσπάθειες γίνονται να γίνουν ακόμα τρία φιλικά με Βέροια, Λάρισα και ΠΑΟΚ.

Για τα διαρκείας

Κυκλοφόρησαν και τα διαρκείας της περιόδου 2012-2013, τα οποία μπορούν να προμηθευτούν οι φίλαθλοι της ομάδας από τα γραφεία του συλλόγου και το πρακτορείο ΠΡΟΠΟ Καρακάσογλου στον πεζόδρομο της πόλης.
Οι τιμές ανέρχονται στα 100, 150 και 200€.

matiespellas: Ανέστης Σαρακινίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)