Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Αισιόδοξος Ο Δήμαρχος Αλμωπίας από την επίσκεψή του στην Αθήνα

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Πασόης από τις συναντήσεις που είχε στην Αθήνα για ζητήματα που αφορούν τον Δήμο.

Ο Δήμαρχος ,που  μετέβη χθες στη πρωτεύουσα συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Τραπεζανίδη ,μιλώντας  τηλεφωνικά το πρωί στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ ,τόνισε ότι οι συναντήσεις στο υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης    με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάξιμο Χαρακόπουλο, το Γενικό Γραμματέα. Μόσχο Κορασίδη, και τον Ειδικό Γραμματέα Διοικητικού Τομέα, Κοινοτικών Πόρων και Υποδομών. Ευάγγελο Διβάρη ήταν θετικές.. Αντικείμενο της συζήτησης ήταν κυρίως η διερεύνηση χρηματοδοτικών προγραμμάτων.

Τα έργα που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα    Αλέξανδρος Μπαλτατζής και ιδίως τα έργα  αρδευσης στη Σωσάνδρα και Λουτράκι αναμένεται να προχωρήσουν  σύντομα.
Στο περιθώριο της συνάντησης τέθηκαν  και τα σχέδια βελτίωσης.
Στο Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής τέθηκε το θέμα που αφορά την κατασκευή του Βιολογικού Καθαρισμού της Αριδαίας. Οι τελευταίες λεπτομέρειες αναμένεται να ολοκληρωθούν και το πρώτο στάδιο του έργου ,εκτιμάται ότι θα ξεκινήσει σύντομα .
Συζητήθηκε ακόμα η παραχώρηση του χώρου για την επέκταση του ΧΥΤΑ  Αλμωπίας.
Στη συνάντηση με τον αντιπρόεδρο του ΕΛΓΑ Χρήστο Χατζηαντωνίου για ζητήματα των παραγωγών της Αλμωπίας, σύμφωνα με όσα διαβεβαίωσε το Δήμαρχο αλλά και τον Αντιδήμαρχο , το θέμα των  αποζημιώσεων  που αφορά αρκετούς παραγωγούς βρίσκεται σε καλό στάδιο.     

1 σχόλιο:

  1. χαχαχαχαχαχα....δεν ξερω για ολα τα αλλα , ομως βεβαιωνω οτι τον χατζηαντωνιου που ο πασοης τον ξερει ως πασοκος , τον αλλαζουν αμεσα....χαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)