Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Λουκέτο στις ΔΟΥ Γιαννιτσών & Αριδαίας





Παρά τις βροντώδεις ανακοινώσεις βουλευτών  της Πέλλας και δηθεν υποσχέσεις για μελέτη του θέματος τελικά μάλλον δε θα αποφύγουν το λουκέτο οι ΔΥΟ Γιαννιτσών και Αριδαίας.


Έτοιμο είναι σχέδιο του υπουργείο οικονομικών για το κλείσιμο 117 εφοριών σε ολόκληρη την χώρα. Σύμφωνα με την «Ημερησία» από τις 287 Δημόσιες Οικονομικές υπηρεσίες θα παραμείνουν τελικά 80 σε ολόκληρη της χώρα από τις οποίες οι 30 θα είναι στην Αττική.

Οι 3000 υπάλληλοι που εργάζονται στις εφορίες που θα μπει λουκέτο θα ενταχθούν στον φορολογικό έλεγχο για την πάταξη της φοροδιαφυγής. Παράλληλα γίνεται προσπάθεια προκειμένου οι φορολογούμενοι να πληρώνουν όλες τις συναλλαγές τους με την εφορία στις τράπεζες.

Το σχέδιο του υπουργείου οικονομικών

• Το πρώτο μεγάλο κύμα καταργήσεων και συγχωνεύσεων έρχεται την 1η Οκτωβρίου. Μπαίνει «λουκέτο» σε 50 εφορείες μεταξύ των οποίων  στην Ημαθία της Αλεξάνδρειας και Νάουσας που μεταφέρονται στη ΔΟΥ Βέροιας

• 1η Νοεμβρίου «λουκέτο» σε 49 εφορίες μεταξύ των οποίων στην Πέλλα των Γιαννιτσών και της Αριδαίας, που μεταφέρονται στη ΔΟΥ Έδεσσας (Έδεσσας-Σκύδρας) και στο Κιλκίς της Γουμένισσσας που μεταφέρεται στην ΔΟΥ Κιλκίς

• 1Η Δεκεμβρίου κλείνουν 18 ΔΟΥ  μεταξύ των οποίων στην Χαλκιδική των Ν. Μουδανιών που μεταφέρεται στη ΔΟΥ Πολυγύρου








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)