Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Αλμωπός –Πέλλα 1-1



Τρία δοκάρια για τον Αλμωπό ένα καθαρό γκολ που ακυρώθηκε κακώς ως οφ-σαϊντ και τελικό αποτέλεσμα στην Αριδαία Αλμωπός –Πέλλα 1-1.



Η Πέλλα στάθηκε πολύ καλά  στο γήπεδο  και κατάφερε να ξεπεράσει την ασφυκτική πίεση των γηπεδούχων στο διάστημα 6 0΄-85΄. Μάλιστα στο τέλος έχασε και κλασσικές ευκαιρίες που προήλθαν από λάθη του αντιπάλου της.
Ο Αλμωπός θα μπορούσε να παέι καλύτερα , αλλά είναι φανερό ότι κάτι λείπει από την ομάδα.
Στο 3΄μετά από φάουλ του Τσιμτσιρίδη , τυφλή απόκρουση των αμυντικών και η μπάλα στο δοκάρι.
Στο 6΄ωραίο σουτ του Κανωτίδη ,αποκρούει εξ ίσου ωραία ο Ουγκανέζωφ.
Στο 10΄διπλή προσπάθεια του Τζιβελέκη ,αλλά και τις δύο φορές αποκρούει σωτήρια ο Χρήστου.
Στο 33΄ένα ξαφνικό σουτ του Κηλίκη περνάει ελάχιστα άουτ
Στο 38΄η Πέλλα εκτελεί κόρνερ από τα δεξιά . Ο Χαρμάνας πιάνει γυριστή κεφαλιά ,η μπάλα χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι και στη επιστροφή  πετάγεται ο Βουσβούρης που με καρφωτή κεφαλιά κάνει το 1-0.

Στο 44΄ο Τσαουσίδης σουτάρει ωραία , η μπάλα όμως σταματά και πάλι στο οριζόντιο  δοκάρι της Πέλλας .
Στο 55΄ο Χαρμάνας από καλή θέση σουτάρει άουτ.
Στο 66΄’άλλη μια ευκαιρία για την Πέλλα ,όταν οι αμυντικοί του Αλμωπού διώχνουν τελευταία στιγμή σε κόρνερ. Λίγο αργότερα ένα ακόμα λάθος του Αλμωπού , ο Τζιβελέκης όμως πατά τη μπάλα που πηγαίνει στο Χαρμάνα. Το σουτ που επιχειρεί αποκρούει σωτήρια ο Χρήστου.
 Στο 70΄ο Δημητριάδης από καλή θέση πιάνει κεφαλιά και η μπάλα χτυπά στο δοκάρι της εστίας του ανήμπορου να αντιδράσει  Ουγκανέζωφ.


Στο 72΄από κοντά ο Ν. Παπαδόπουλος με συρτό σουτ ισοφαρίζει σε 1-1. Στο 74΄ ο Αλμωπός φτάνει στο 2-1 με τον Δημητριάδη ,αλλά με  λανθασμένη υπόδειξη του βοηθού διαιτητή Σίπκα ακυρώνεται .
Στο 76΄επέλαση του Βακιάνη από αριστερά ,αλλά προτιμά να τα κάνει όλα μόνος του και αντί να δώσει πάσα από πλάγια σουτάρα καλά , αλλά στην εξωτερική πλευρά των δικτύων .
Στο 80΄ ο Ν. Παπαδόπουλος πιάνει κεφαλιά η οποία περνάει βασανιστικά  ελάχιστα άουτ.
Στο 80΄δυνατό σουτ του Βακιάνη σώζει ο Ουγκανέζωφ.
Στο 88΄λάθος της άμυνας του Αλμωπού , σουτ του Τζιβελέκη  αποκρούει σωτήρια ο Χρήστου.
Διαιτητής Ροδοβίτης (Σίπκας-Παπαντωνίου)
Αλμωπός :Χρήστου , Μιχαηλίδης, Παπασυμεών ,Μπογδάνης , Ν. Παπαδόπουλος, Κανωτίδης,Θ. Ελευθεριάδης (65΄Γ. Ελευθεριάδης), Σαββίδης(46΄Βακιάνης),Τσιμτσιρίδης,Τσαουσίδης(70΄Παντελίδης),Δημητριάδης.
Πέλλα: ΟυγκανέζωΦ, Βουσβούρης, Καμπούρης, Τανταλίδης, Τζιβελέκης (89΄Κυριαφίρης),Χαρμάνας, Μπουράκης(85΄Καραμούζας), Κηλίκης (75΄Στάνος), Γάκης , Κούμπους, Καραπίττας.

1 σχόλιο:

(3)