Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Ποιους «ενοχλεί» πιθανή υποψηφιότητα του Πασχάλη Κόϊου




Μετά την προαναγγελία στο blog μας για την δημοσιοποίηση  προσεχώς των προθέσεων του Πασχάλη Κόϊου  στην  εφημερίδα ΓΕΓΟΝΟΤΑ για τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές ,
το θέμα ανακατασκευάστηκε στο διαδίκτυο και το φέρει ως υποψήφιο Δήμαρχο Αλμωπίας. Τον τοποθετεί στην κεντροδεξιά , ενώ διαβλέπει και ασυμβίβαστα , τη στιγμή που αυτά θεωρείται βέβαιο ότι θα καταργηθούν . Η απάντηση βέβαια σύντομα και αποκλειστικά στην εφημερίδα ΓΕΓΟΝΟΤΑ. 


ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Ο Πασχάλης Κόϊος υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας;
Προβληματίζεται, καθώς υπάρχει το ασυμβίβαστο, δηλαδή ο Δήμαρχος δεν μπορεί να κρατήσει την επαγγελματική του δραστηριότητα
Μία πληροφορία η οποία σχετικά με τις Δημοτικές Εκλογές του 2014 κυκλοφορεί το τελευταίο διάστημα στην Αλμωπία.
Ακούγεται έντονα ότι ο Πασχάλης Κόϊος σκέφτεται σοβαρά την κάθοδό του ως υποψήφιος Δήμαρχος με ένα ψηφοδέλτιο ευρείας αποδοχής που θα στοχεύσει στην επανένωση της κεντροδεξιάς.

Ωστόσο, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι

ο ίδιος δεν είναι ακόμα σίγουρος, καθώς υπάρχει το ασυμβίβαστο, δηλαδή ο Δήμαρχος δεν μπορεί να κρατήσει την επαγγελματική του δραστηριότητα.

Αυτό προβληματίζει τον εκλεγμένο Δημοτικό Σύμβουλο της παράταξης του Χρήστου Μπίνου.

Παρόλαυτά, σύντομα αναμένεται να λάβει την τελική του απόφαση.

1 σχόλιο:

  1. κατ' αρχην στη δημοκρατια ο καθενας δικαιουται να εχει φιλοδοξιες . αρα κανενας δεν ενοχλειται... αν , λεω αν , αποδεδειγμενα χρησιμοποιεις μια δημοσια θεση προς αγρα ψηφων , ειναι ενα θεμα για καποιους . βεβαια στην αλμωπια αυτο το εχουν ξεπερασει και οι υποψηφιοι δυστυχως ομως και οι ψηφοφοροι... θεμα ομως ειναι αν η υποψηφιοτητα του ενωνει ή διχαζει τον χωπο της κεντροδεξιας ! στον πρων δημο αριδαιας τις δου προηγουμενες δημοτικες εκλογες και τις δευτερες κυριακες , ο κ.κοϊος ξενυχτουσε τρεχοντας κατα καποιων... εν κατα κλειδι , ιδου η...αλμωπια , ιδου και το πηδημα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)