Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Πρ. Ηλίας –Αλμωπός2-1









Ο ΑΡΗΣ Πρ.Ηλία πήρε την νίκη από τον Αλμωπό που στο δεύτερο  τον έπαιξε σχεδόν μονότερμα ,αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει στο γκολ.
Στο α΄ ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο πρώτο ημίωρο δημιουργούσαν πολλά προβλήματα στον Αλμωπό.
Ευτύχησαν να προηγηθούν νωρίς. Στο 6΄ο Χαραλαμπίδης έφυγε ωραία από δεξιά ,,την κατάλληλη στιγμή γύρισε στιν Ινεμπολίδη που από κοντά έκανε το 1-0. Οι του Αλμωπού διαμαρτυρήθηκαν για οφ-σαϊντ ,αλλά δεν έχουν δίκηο.Ο παίκτες καλυπτόταν από αντίπαλο στο δεξιό άκρο της άμυνας του Αλμωπού.
Στο 10΄ο πολύ επικίνδυνος Καρυπίδης σούταρε από μακρυά ,μόλις άουτ.
Στο 42΄ο διαιτητής Φωτιάς ,[που δεν τα πήγε καλά, έδωσε ανύπαρκτο φάουλ σε επικίνδυνο σημείο υπερ του ΑΡΗ. Το εκτέλεσαν ,όλη η άμυνα του Αλμωπού ολιγώρησε και ο Καρυπίδης από κοντά πρόλαβε και τον Χρήστου και έκανε το 2-0.
Σχεδόν αμέσως ο Αλμωπός ξαναμπήκε στο παιχνίδι. Ο Τσιμτσιρίδης εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και ο προθημένος Κανωτίδης πρόλαβε την έξοδο του Πιστοφίδη και μείωσε σε 2-1.
Με το ξεκίνημα του β΄μέρους ο Αλμωπός έκανε δύο αλλαγές . Την θέση του Βακιάνη πήρε ο Τσαουσίδης και του Παντελίδη ο Σαββίδης.
Ο Αλμωπός πίεσε ασφυκτικά αλλά δεν κατάφερερ να φτάσει ως το γκολ.

Διαιτητής Φωτιας(Ευφραιμίδου- Δεμερτζής)
ΑΡΗΣ :Πιστοφίδης, Συμεωνίδης(60΄Μιχαηλίδης),Λέσι, Χαραλαμπίδης,Δ. Βοτάρης,Βοτάρης, Κοκοζογλου, Αποστολούδας, Καρυπίδης(60΄Μουρούζης),Ινεμπολίδης,(75΄Πετρίδης)
ΑΛΜΩΠΟΣ:Χρήστου,Μιχαηλίδης, Παπασυμεών, Παπαγεωργίου, Παπαδόπουλος, Θ. Ελευθεριάδης, Τσιμτσιρίδης(75΄Γιάννης Παπαδόπουλος), Κανωτίδης, Βακιάνης(46΄Τσαουσίδης) Παντελίδης(46΄Σαββίδης),Δημητριάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)