Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Θύελλα αντιδράσεων για την κλοπή των κονδυλίων του δρόμου Χαλκηδόνα Γιαννιτσά



ΜΕΓΑΛΕΣ είναι οι αντιδράσεις των κατοίκων του νομού αλλά και η αγανάκτησή τους για την κοροϊδία όπως αποδεικνύεται με τον δρόμο Χαλκηδόνα- Γιαννιτσά .
Η κατακραυγή είναι γενική κατά των βουλευτών και των λοιπών πολιτικών παραγόντων . Είναι χαρακτηριστικό το δημοσίευμα του loydias blog. Που καταγράφει τις αντιδράσεις της κοινωνίας των Γιαννιτσών αρχικά και των υπόλοιπων περιοχών κατ΄επέκταση.
Και ‘όλα αυτά εν μέσω της νέας τάξης της ηλεκτρονικής επικοινωνίας που στη πλειοψηφία της ασχολείται με πανηγύρια, τσόντες  και ότι άλλο αποπροσανατολίζει τον κόσμο από την πραγματικότητα και την σκληρή καθημερινότητα.
Το δημοσίευμα του Λουδία :


Ούτε μια, ούτε δύο δεκαετίες επαρκούν για να συνεχιστεί η κοροϊδία των κατοίκων της Πέλλας από ανίκανους πολιτικούς και από τοπικούς κλακαδόρους των κομμάτων. Πόσες φορές δεν άκουσαν οι πολίτες του νομού για την ολοκλήρωση του έργου που αφορά την εθνική οδό Θεσσαλονίκης Φλώρινας και ειδικά για το τμήμα που αφορά την Πέλλα από τη Χαλκηδόνα μέχρι τα όρια του νομού Φλώρινας. Τόσα χρόνια τι είδαμε; Μπαλώματα, μερικών χιλιομέτρων και αμέτρητες υποσχέσεις. Αυτό όμως που συμβαίνει σήμερα έχει ξεπεράσει κάθε όριο κοροϊδίας και απαξίωσης των πολιτών και εκθέτει όλους τους πολιτικούς παράγοντες της Πέλλας. Και αυτό γιατί ο επί δεκαετίες βουλευτής.... του νομού Γιώργος Καρασμάνης καταγγέλλει την Περιφέρεια ότι μετέφερε τα χρήματα (120 εκ. ευρώ) που αφορούσαν εργασίες στο τμήμα Παράκαμψης Γιαννιτσών σε άλλο κωδικό άλλου έργου στο νομό Θεσσαλονίκης. Και φυσικά αυτό δεν μας εκπλήσσει, αφού η παρουσία των πολιτικών μας παραγόντων σε πανηγύρια και όπου κόβουν ακόμη κορδέλες είναι εντυπωσιακή ενώ αντίστοιχα εντυπωσιακή είναι η απουσία τους από τα κέντρα λήψης αποφάσεων. Το πιο εντυπωσιακό όμως είναι ότι την εξέλιξη αυτή δεν την γνώριζε ούτε ο αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θόδωρος Θεοδωρίδης που κατά το νόμο  ασκεί εξουσία και διοίκηση στην Περιφερειακή Ενότητα της Πέλλας, αν την ασκεί τελικά. Μάλιστα ο ίδιος δηλώνει σε επιστολή διαμαρτυρίας προς τις υπηρεσίες της Περιφέρειας ότι πληροφορήθηκε αυτή την απόφαση από το δελτίο τύπου του βουλευτή Γιώργου Καρασμάνη. Δηλαδή ούτε τον κόπο να τον ενημερώσουν δεν έκαναν, εκτός κι αν το ήξερε αλλά έκανε «την πάπια» που λέει ο λαός. Σε κάθε περίπτωση για μια ακόμη φορά μας έπιασαν στον ύπνο και μας φέσωσαν με υποσχέσεις… που φαίνεται ότι είναι οι τελευταίες γιατί οι επόμενες εκλογές θα έρθουν και τότε θα κάνουν ταμείο!

4 σχόλια:

  1. ΣΑΜΑΝΔΗ, ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΘΑ ΠΑΣ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ. ΑΝΤΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ. ΜΙΛΗΣΕ Η ΤΣΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΣΟΝΤΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μίλησε και ο πετράκης για "αποπροσανατολισμό". κοιτα τα χαλια σου και ασε τους αλλους. πανε ανελαβε κανα γραφειο τυπου οπως εκανεσ στισ δημοτικεσ εκλογεσ μηπωσς και σου δωσουν κανα κοκαλακι. ομως ουτε για αυτο δεν εισαι ικανοσ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΣΕΝΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΜΟΝΟΣ ΕΜΕΙΝΕΣ. ΟΙ ΤΣΟΝΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΥΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΚΛΑΙΓΕ ΟΣΟ ΘΕΣ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΣΟΥ. ΑΣΤΕΙΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)