Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Δυναμική παρουσία της ECOPLUS στη Δ.Ε.Θ.






ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΙΔΗΣ






Δυναμική ήταν η παρουσία της  ECOPLUS στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Παρών και ο        Κώστας  Παντζαρτζίδης ,ο οποίος εκτός από τον γνωστό χώρο των ειδών εξηλεκτρισμού δραστηριοποιείται και στον τομέα της Θέρμανσης αντιπροσωπεύοντας 9 κατασκευαστικούς οίκους με αποκλειστικότητα  για όλη την Ελλάδα, κυρίως στη χονδρική αλλά και τη λιανική πώληση. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα νέα συστήματα θέρμανσης ,σε μια εποχή που έχει γίνει ένα μεγάλο πρόβλημα για κάθε οικογένεια . Στην ECOPLUSσκεπτόμενοι οικολογικά και οικονομικά , επενδύουν και ασχολούνται εντατικά με την πράσινη ενέργεια και συγκεκριμένα με συστήματα θέρμανσης  (Σόμπες - Λέβητες Καυστήρες - Τζάκια και τα αξεσουάρ τους) εσωτερικών και εξωτερικών χώρων που ως καύσιμο χρησιμοποιούν πελλέτες (Pellets) και ξύλο..
Στον δικτυακό τους χώρο, μπορεί κανείς να αποκτήσει να μια ολοκληρωμένη εικόνα για της συσκευές , για τις θερμαντικές τους δυνατότητες, αλλά και για τα οφέλη που μπορούν  να έχουν οι  καταναλωτές αντικαθιστώντας το πετρέλαιο θέρμανσης με στερεά βιοκαύσιμα Pellet.
Στο κατάστημα στην Αριδαία (2ο χλμ Αριδαίας –Εξαπλατάνου τηλ 23840 24700 )και των Γιαννιτσών ,Εγνατίας 8 (απέναντι από το μαύρο άγαλμα  τηλ 23820 24722) υπάρχει έκθεση με μεγάλη γκάμα συσκευών όλων των τύπων .
Παράλληλα υπάρχουν πολλά σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα .
http://ecoplus.com.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)