Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ (3η ΦΑΣΗ): ΟΡΦΕΑΣ ΡΙΖΑΡΙΟΥ –ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡ. ΒΡΥΣΗΣ 4-1




 Σπουδαία νίκη πέτυχε για ακόμα μία φορά η ομάδα μας, στα πλαίσια της 3ης φάσης του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Πέλλας 2012-2013. Ο Ορφέας παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο, δεν άφησε περιθώρια στους φιλοξενούμενους και πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης με σκορ 4-1.
Στον σημερινό αγώνα, η ομάδα μας παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές στο αρχικό της σχήμα, πίεσε από το πρώτο λεπτό τους αντιπάλους, παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο με συχνές εναλλαγές της μπάλας. Παράλληλα, έχασε πλήθος ευκαιριών, προσφέροντας όμορφο θέαμα στους περίπου 150 θεατές που βρέθηκαν στο γήπεδο.
 Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ορφέας ξεκίνησε δυνατά το ματς, χάνοντας την πρώτη καλή ευκαιρία με σουτ από τον Σαμπάν Μπράσα στο 10ο λεπτό. Η πίεση συνεχίστηκε και στο 18ο περίπου λεπτό ο Μπράσα (piou) άνοιξε το σκορ με σουτ μέσα από την περιοχή. Στο 20ο λεπτό έπειτα από πολύ όμορφη συνεργασία, η μπάλα έφτασε στον Τούσια Κ. ο οποίος έκανε σουτ και η μπάλα πέρασε σύριζα από το κάθετο δοκάρι των φιλοξενούμενων. Ακολούθως στο 22ο λεπτό πολύ όμορφο και δυνατό σουτ από τον Μπράσα, με την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο και εν συνεχεία στο κάθετο δοκάρι των  φιλοξενούμενων δίχως να περάσει την γραμμή του τέρματος. Οι φάσεις διαδέχονταν η μία την άλλη για την ομάδα μας, η οποία στο 25ο λεπτό βρήκε δίχτυα για 2η φορά, με εξαιρετικό ψηλοκρεμαστό πλασέ από τον captain Σωκρατίδη. Εν συνεχεία χάθηκαν μερικές ακόμα ευκαιρίες από τους Τσεγάνη, Μπράσα και Βλαδίκα, με τον τελευταίο να σκοράρει στο 45ο λεπτό με σουτ πάνω στην κίνηση, έπειτα από σέντρα ακριβείας του Τσεγάνη.

Στην επανάληψη ο Ορφέας αγωνίστηκε με συμμετοχή νεαρών ποδοσφαιριστών και στο 50ο λεπτό έκανε το 4-0 με σκόρερ και πάλι τον Βλαδίκα Ε. (Μπούμπο) με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή. Η πίεση της ομάδος μας δεν σταμάτησε εκεί αφού χάθηκαν πολλές ακόμα ευκαιρίες με τους Βλαδίκα Ε., Απάζογλου Ν. και Μπράσα. Οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν κάπως το παιχνίδι μετά το 65ο λεπτό όταν έπειτα από φάση διαρκείας στην άμυνα της ομάδος μας, οι αμυντικοί μας έδιωξαν την μπάλα πάνω στην γραμμή. Τέλος το γκολ της τιμής για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 70ο λεπτό όταν μετά από απόκρουση του Πασχαλίδη, ο φορ των φιλοξενούμενων πήρε την επαναφορά και έγραψε το τελικό 4-1.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διαιτησία του κ. Γιάγκου και των βοηθών του κ. Δεμερτζή Χ. & κ. Δέλιου ήταν πολύ καλή, με σωστές υποδείξεις σε κάθε φάση.
 Η σύνθεση του Ορφέα:
 Πασχαλίδης, Παπουλίδης, Κατικαρίδης Α., Ουζούνης, Βόλτσης, Απάζογλου Δ., Τούσιας (Χότζιας), Σωκρατίδης (Μούλας), Μπράσα, Βλαδίκας, Τσεγάνης (Απάζογλου Ν.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)