Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Συνέδριο Parnership for Rease ant Outreach (PFP ant O).


Η Ανωτάτη Πανελλήνιος Ομοσπονδία Εφέδρων Αξιωματικών (ΑΠΟΕΑ) με τη συνεργασία και την απόλυτη στήριξη των Συνδέσμων Εφέδρων Αξιωματικών (ΣΕΑΝ) Πέλλας Ημαθίας, Πιερίας και Λεμεσού Κύπρου διοργάνωσε  στην Ελλάδα το  συνέδριο Parnership for Rease ant Outreach (PFP ant O).
Η Parnership for Rease (Συνεργασία για την Ειρήνη ) είναι πρόγραμμα του  ΝΑΤΟ, που στοχεύει στη δημιουργία σχέσεων συνεργασίας και εμπιστοσύνης μεταξύ των χωρών μελών του ΝΑΤΟ και άλλων χωρών  στην Ευρώπη και την πρώην Σοβιετική Ένωση.
Το συνέδριο αυτό διοργανώνεται κάθε φθινόπωρο διαδοχικά σε διάφορες χώρες μέλη ή μη μέλη της PfP.
Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε  στο Ξενοδοχείο Ποσειδών Παλλάς στη Λεπτοκαρυά Πιερίας από τις 17 μέχρι τις 20 Οκτωβρίου 2012 και συμμετείχαν σ’ αυτό έφεδροι αξιωματικοί από διάφορες χώρες. Κεντρικός ομιλητής του συνεδρίου ήταν ο πρόεδρος της ΑΠΟΕΑ καθηγητής της φιλοσοφικής σχολής του πανεπιστημίου Αθηνών κ. Γρηγόριος Κωσταράς με θέμα: «Η ειρήνη ως σύμβολο ζωής – ο ρόλος των εφέδρων αξιωματικών». Παρουσιάστηκαν επίσης, εισηγήσεις από εφέδρους αξιωματικούς από τις χώρες Βουλγαρία, Ολλανδία, ΗΠΑ, Γερμανία και Γαλλία με θέμα  το εφεδρικό κίνημα στις χώρες τους.
Οι σύνεδροι είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν τους αρχαιολογικούς χώρους του Δίου, της Βεργίνας και της Πέλλας. Το συνέδριο ολοκληρώθηκε με γεύμα στην Έδεσσα το μεσημέρι του Σαββάτου 20 Οκτωβρίου.
Το ΔΣ του ΣΕΑΝ Πέλλας εκφράζει την ικανοποίησή του για την επιτυχία του συνεδρίου και ευχαριστεί όλους τους συντελεστές. Ιδιαίτερα ευχαριστεί το δήμαρχο Έδεσσας κ. Δημήτριο Γιάννου για την πολύτιμη βοήθειά του

 Ο Πρόεδρος                                                                           Ο γραμματέας
         Πέτρος Μαγκούτης                                                                 Χρήστος Παπουτσής
       Έφεδρος Λοχαγός (ΠΖ)                                                         Έφεδρος Υπολοχαγός (ΠΒ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)