Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας αύριο.



 


Για αύριο Τρίτη στις 18.30 είναι προγραμματισμένη η συνεδρίαση του   του Δημοτικού Συμβουλίου  Αλμωπίας, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων  στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

                             
1ο:           Έγκριση ίδρυσης και λειτουργίας  Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Αλμωπίας.
2ο:           Έγκριση ίδρυσης και λειτουργίας  Κοινωνικού Ιατρείου – Φαρμακείου  Δήμου Αλμωπίας.
3ο:           Έγκριση εκμίσθωσης δημοτικών (πρώην σχολικών) αγροτεμαχίων, που βρίσκονται  στο  αγρόκτημα  Λουτρακίου. 
4ο:           Έγκριση εκμίσθωσης δημοτικών (πρώην σχολικών) αγροτεμαχίων, που βρίσκονται  στο  αγρόκτημα  Ξιφιανής . 
5ο:           Έγκριση εκμίσθωσης δημοτικών (πρώην σχολικών) αγροτεμαχίων, που βρίσκονται  στο  αγρόκτημα  Πολυκάρπης . 
6ο:           Έγκριση εκμίσθωσης δημοτικών (πρώην σχολικών) αγροτεμαχίων, που βρίσκονται  στο  αγρόκτημα  Τσάκων. 
7ο:           Αίτηση του κ. Πεχλιβανίδη  Κωνσταντίνου  του Νικολάου,  για χορήγηση άδειας λειτουργίας περιπτέρου στην Τ.Κ.  Αψάλου.
8ο:           Ορισμός ομάδας έργου και υπευθύνου Ο.Ε., για την υλοποίηση του προγράμματος «Δίκτυο προώθησης ανέργων στην απασχόληση μέσω της εξειδικευμένης πιστοποίησης δεξιοτήτων».  
9ο:           Αίτηση του  Τοπαλίδη  Αναστάσιο του Σάββα, για τη χορήγηση παραγωγικής άδειας πωλητών  λαϊκών αγορών.

10ο:         Μεταβολές σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σχολικού έτους 2013-2014.
11ο:         Μερική τροποποίηση της αριθμ. 229/2012 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας,  που αφορά αποδοχή  και κατανομή χρηματοδότησης, για την κάλυψη  δράσεων πυροπροστασίας.
12ο:         Αποδοχή χρηματοδότησης ποσού 31.915,06 €, από το Υπουργείο Εσωτερικών,  για την καταβολή  εφάπαξ  αποζημίωσης σε υπαλλήλους του πρώην Εθνικού Οργανισμού Πρόνοιας (Ε.Ο.Π.). 
13ο:         Κλείσιμο Αδρανών λογαριασμών Εμπορικής Τράπεζας και επιστροφή μπλοκ  επιταγών.
14ο:         Μερική αναμόρφωση του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος έργων, του Δήμου  Αλμωπίας, οικονομικού έτους 2012.

15ο:         Μερική τροποποίηση της αριθμ. 223/2012 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας,  που αφορά αναμόρφωση προϋπολογισμού  του Δήμου  Αλμωπίας, οικον. έτους 2012.
16ο:         Επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθέντος ποσού στον κ. Σαμσούρη Πέτρο του Τρύφων 134,14 € και στην Εθνική Τράπεζα Ελλάδος 29,35  €.
17ο:         ΄Εγκριση μελέτης και καθορισμός του τρόπου διεξαγωγής του έργου «Ασφαλτοστρώσεις οδών  έδρας και Τ.Κ.», προϋπολογισμού 72.000,00 €.
18ο:         Αίτηση του Παπαστουγιάννη Πέτρου του Χρήστου,  για συναίνεση στην εκμίσθωση  έκτασης του Δημοσίου,   10.717,71  τ.μ., αγροκτήματος Υδραίας,  για τη δημιουργία κτηνοτροφικής εγκατάστσης.
19ο:
    Αίτηση των Πασπαλτζή Δημοσθένη του Ιωάννη  και Πασπαλτζή Δέσποινα  του Μιχαήλ,  για συναίνεση στην εκμίσθωση  έκτασης του Δημοσίου,   13.716  τ.μ., αγροκτήματος Πολυκάρπης,  για τη δημιουργία μονάδας πάχυνσης ψαριών (ιχθυοτροφείου).
20ο:         Έγκριση  διενέργειας προμηθειών Δήμου Αλμωπίας.  
21ο:         Αναπροσαρμογή δημοτικών τελών.



       

           Μέχρι την ημέρα της συνεδρίασης, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, μπορείτε να επισκεφθείτε το Γραφείο της Γραμματείας Δημοτικού Συμβουλίου και να ενημερωθείτε σχετικά.


Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ   ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ



ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ   ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)