Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Κώστας Πεντερίδης: Υπάρχουν υγιείς δυνάμεις στο Ποδόσφαιρο

 




Αφορμή για την επιστολή μου στάθηκε το γεγονός ότι το Σάββατο παρακολούθησα ως παρατηρητής το ντέρμπι κορυφής της Α1 κατηγορίας  Ν.ΜΥΛΟΤΟΠΟΣ – Π. ΠΕΛΛΑ και την Κυριακή ως φίλαθλος τον αγώνα ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ – ΙΔΑ.

    Η αιτία είναι οι εντυπώσεις που αποκόμισα. Εντυπώσεις πολύ θετικές για την ωριμότητα, το ήθος ,την ποιότητα των παραγόντων ,των παικτών , των προπονητών, των διαιτητών και της μεγάλης πλειοψηφείας των φιλάθλων.
    Ήξερα και πίστευα στις υγιείς δυνάμεις που υπάρχουν στον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και η ενασχόληση μου με τον χώρο αυτό είχε προϋπόθεση να στηρίξω και να συνυπάρξω με αυτές . Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι μία προέκταση της κοινωνίας μας, είναι ο καθρέπτης το πώς αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα, είναι η έκφραση της νοοτροπίας μας. Πιστεύω και θα αποδειχθεί από την ζωή ότι όταν δοθούν εχέγγυα ισονομίας , σωστής οργάνωσης και αλληλοσεβασμού τότε οι παράγοντες , οι πολίτες που λειτουργούν θα προσφέρουν , θα δίνουν αυτήν την όμορφη εικόνα που είδα το Σαββατοκύριακό. Και επειδή μάθαμε να έχουμε σαν είδηση ότι στραβό και κακό γίνεται , ας επικροτήσουμε και ας χειροκροτήσουμε αυτές τις προσπάθειες.
    Σε μία πατρίδα , σε μία κοινωνία που δοκιμάζεται έντονα σε πολιτικές και αξίες θα ήθελα να δώσω θερμά συγχαρητήρια στις Διοικήσεις , στους προπονητές , στους ποδοσφαιριστές ,στους διαιτητές και στους φιλάθλους των δύο παιχνιδιών  παράδειγμα προς μίμηση και ελπίδα για το σήμερα και το αύριο .                                                  



                             Με εκτίμηση





                  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  ΠΕΝΤΕΡΙΔΗΣ
                  Πρ. Αναπλ. Πρόεδρος ΕΠΣ Πέλλας                                           


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)