Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Παρελθόν και ο Γυριχίδης





΄Ενας ακόμα προπονητής αποτελεί  σε ομάδα της ΕΠΣ Πέλλας . Αυτή την φορά πρόκειται για τον Γιάννη Γυριχίδη , προπονητή του ΠΑΟΚ Αραβησσού.

Σε ανακοίνωση που υπογράφει ο Γενικός Γραμματέας του Δ.Σ. αναφέρονται τα εξής :
«Ανακοινώνουμε την απόφαση του προπονητή μας Γιάννη Γυριχίδη να παραιτηθεί από τα καθήκοντά του στην ομάδα του ΠΑΟΚ Αραβησσού που μας γνωστοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα από τον ίδιο ο οποίος επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους.
Παρά την προσπάθεια του προέδρου και του Δ.Σ. της ομάδας μας να αλλάξει την απόφασή του, έμεινε στην απόφαση αυτή και ήταν αμετάκλητος.
Ο πρόεδρος της ομάδας μας Γιάννης Ιγνατιάδης ζήτησε από τον προπονητή να μείνει στον πάγκο μας μέχρι και τον αγώνα της Κυριακής για να προλάβουμε να βρούμε κάποια λύση και παράλληλα όρισε έκτακτη γενική συνέλευση με θέμα το παρόν και το μέλλον της ομάδας μας μετά τις νέες απρόσμενες εξελίξεις. Ο προπονητής δέχτηκε να είναι ο τελευταίες του αγώνας αυτός της Κυριακής.Ευχόμαστε καλή συνέχεια στον Γιάννη Γυριχίδη. Στον λίγο καιρό της συνεργασίας μας άφησε πολύ καλά στοιχεία.
Λυπούμαστε πολύ γιατί θα χάσουμε έναν προπονητή που δούλεψε σκληρά όλο αυτό το διάστημα και αναγκαζόμαστε να συνεχίσουμε δίχως αυτόν.
Ελπίζουμε όλα αυτά τα δρώμενα να μην στοιχήσουν στην ομάδα μας αν και είναι δύσκολο, αλλά εμείς σαν διοίκηση θα προσπαθήσουμε για ότι καλύτερο για αυτή τη φανέλα στους δύσκολους αυτούς καιρούς για τα ερασιτεχνικά σωματεία».

Με εκτίμηση
Γιώργος Κουκούδης
Γεν. Γραμματέας ΠΑΟΚ Αραβησσού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)