Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 2011




Η ακαδημία μπάσκετ του ΓΑΣ Έδεσσας το περασμένο Σάββατο έδωσε τον πρώτο της αγώνα με την Ακαδημία του Ζαφειράκη Νάουσας στη Νάουσα.
Περίπου σαράντα αγόρια και κορίτσια παραβρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο της Νάουσας και έπαιξαν μπάσκετ κάνοντας πράξη αυτά που μαθαίνουν στις προπονήσεις. Τα παιδιά συνόδευσαν και αρκετοί γονείς που χειροκρότησαν τις προσπάθειες τους.
Ήταν η πρώτη αγωνιστική δραστηριότητα της Ακαδημίας μπάσκετ του ΓΑΣ Έδεσσας που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλες με ακαδημίες της περιοχής μας, έχοντας σαν στόχο την συνεχή βελτίωση των παιδιών, αλλά και την προσαρμογή τους σε συνθήκες αγώνων.
Ο ΓΑΣ Έδεσσας ετοιμάζει ημερίδα με θέμα «Παιδική ηλικία και αθλητισμός». Στην ημερίδα θα μιλήσουν οι επιστημονικοί συνεργάτες της ακαδημίας μας, καθώς και εξωτερικοί συνεργάτες. θα αναλυθούν θέματα διατροφής, αθλητικών κακώσεων και ψυχολογίας, για την ευαίσθητη παιδική ηλικία. Επίσης θα γίνει ενημέρωση για τις δραστηριότητες του συλλόγου.        
Τέλος ο αθλητικός σύλλογος ΓΑΣ Έδεσσας 2011, καλεί τα μέλη του σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 19:00 στην λέσχη των Προσκόπων στο Τζαμί, με μοναδικό θέμα: «Συνεργασία του συλλόγου με την Κ.Α.Ε ΠΑΟΚ». Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα γίνει στον ίδιο χώρο την ίδια μέρα και ώρα 20:00.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)