Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Στην Έδεσσα ο αγώνας της Αναγέννησης Γιαννιτσών με τον Ολυμπιακό Βόλου



-          Την Τετάρτη έκτακτη γενική συνέλευση


Ανακοινώθηκε από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Αναγέννησης κ Καραογλανίδη ότι ο αγώνας με τον Ολυμπιακό Βόλου την Κυριακή θα γίνει στο Δημοτικό στάδιο Έδεσσας.
Ο Δήμαρχος Έδεσσας κ Γιάννου δέχτηκε με χαρά να παραχωρήσει το γήπεδο για τον αγώνα της πρωτοπόρου της Βʼ εθνικής Αναγέννησης Γιαννιτσών , δίνοντας την ευκαιρία στους δημότες της ευρύτερης περιοχής να δουν το σημαντικό παιχνίδι.
Όπως γνωστό ο αγωνιστικός χώρος του δημοτικού σταδίου Γιαννιτσών δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί μια που αργοπορημένα η δημοτική αρχή θυμήθηκε να συντηρήσει τώρα τον αγωνιστικό χώρο αδιαφορώντας για τις όποιες επιπτώσεις στην Αναγέννηση Γιαννιτσών.
Θα είναι καλό και φρόνιμο ο δήμαρχός Γιαννιτσών που είναι και ανιψιός του πρώην προέδρου κ Σταμκου που πρόσφερε πολλά πριν χρόνια στην Αναγέννηση να δει με καλύτερο μάτι την ομάδα και να την βοηθήσει υλικά και ηθικά  γιατί η Αναγέννηση σαν ιδέα ανήκει σε όλους εμάς του δημότες της πόλης και όχι στο πρόσωπο Καραογλάνιδη που σήμερα είναι και ίσως αύριο δεν είναι στην ομάδα.
Επίσης αύριο Τετάρτη στις 19:00 στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου θα γίνει  έκτακτη γενική συνέλευση της Αναγέννησης Γιαννιτσών ,με θέματο παρόν και το μέλλον της ομάδας.
Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες υπάρχουν τουλάχιστον 2 σχήματα που θέλουν να αναλάβουν τις τύχες της ιστορικής ΠΑΕ, ενώ κατά πόσο είναι σοβαρό το φημολογούμενο  αυτό φλερτ θα φάνει αύριο.
Είναι ξεκάθαρη η δήλωση του προέδρου κ Καραογλάνιδη στις www.matiespellas.gr  ότι είναι ανοικτός να παραχωρήσει σε υγιείς επιχειρηματίες την ομάδα για το καλό της και ότι αυτή η ομάδα θέλει βοήθεια οικονομική και ηθική από τον κόσμο  ώστε να πετυχει πολλά πράγματα αγωνιστικά μια που εκεί έχει δείξει πολύ καλό πρόσωπο και έχει πολλές δυνατότητες.

Γιώργος Χατζηχρήστος -www.matiespellas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)