Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Βρέθηκε διαμελισμένο το σώμα ηλικιωμένης από το Θεοδωράκι που είχε εξαφανιστεί



         


Στην Ιορδάνα Κόλλια ανήκει τελικά το μέλος των  κάτω άκρων που βρέθηκαν την Κυριακή 4 Νοεμβρίου από βοσκό σε αγροτική περιοχή του Θεοδωρακίου.
Η άτυχη γυναίκα ειχε εξαφανιστεί από τις 29 Σεπτεμβρίου.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΜΚΟ Γραμμή Ζωής  σχετικά με το τραγικό τέλος της 74χρονης από το Θεοδωράκι Αλμωπίας, αναφέρεται στην ανεύρεση του μέλους των κάτω άκρων στις 4 Νοεμβρίου, ενώ αναφέρει και ότι βρέθηκε και η υπόλοιπη σωρός της άτυχης ηλικιωμένης λίγο παρακάτω.
Ολόκληρη την ανακοίνωση:
"Δεν είχε αίσιο τέλος η περιπέτεια της 74χρονης Ιορδάνας Κόλλια που είχε εξαφανισθεί από την περιοχή Θεοδωράκι Αριδαίας Ν. Πέλλας, την 29.09.2012.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή 04.11.2012, η Κοινωνική Υπηρεσία δέχθηκε κλήση στην Εθνική Γραμμή SOS 1065 από πολίτη, με την οποία ενημερωθήκαμε ότι βρέθηκε η σορός της εξαφανισθείσας σε αγροτική περιοχή έξω από το χωριό στο οποίο διέμενε. Συγκεκριμένα, από διερχόμενο βοσκό, βρέθηκε μέλος του σώματος της 74χρονης. Στην περιοχή έσπευσαν άνδρες της ΕΜΑΚ, μαζί με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, οπότε και βρέθηκε το υπόλοιπο σώμα, διαμελισμένο από άγρια ζώα.

Η σορός έχει σταλεί για εξέταση στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσ/νίκης . Η ηλικιωμένη είχε εξαφανισθεί στις 29.09.2012 από την περιοχή Θεοδωράκι Αριδαίας Ν. Πέλλας. Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ εξέδωσε SILVER ALERT για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή της.

Η ΜΚΟ Γραμμή Ζωής, με το Silver Alert Hellas και την Εθνική γραμμή SOS για τους ηλικιωμένους «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους ηλικιωμένους που αναζητούνται.

Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. Και αυτό, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν οι ηλικιωμένοι που βρίσκονται σε κίνδυνο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)