Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ ΓΚΟΥΡΟΥΛΙ ΛΕΒΑΝ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ TOP TEN



      Επίσημος χορηγός του Γκουρούλι Λεβάν στο επαγγελματικό kick boxing ανέλαβε η γερμανική εταιρία πολεμικών ειδών TOP TEN που για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της.


      Η εταιρία θα στήριξη όλους τους επαγγελματικούς αγώνες του αθλητή, του συλλόγου «Μ. Αλέξανδρος» Γιαννιτσών, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
      Η συμφωνία πραγματοποιήθηκε μετά από πρωτοβουλία του προπονητή του αθλητή και μάστερ Δημήτριο Ινδόπουλο. Η συνάντηση έγινε με τον επίσημο αντιπρόσωπο στην Ελλάδα, Ταϊπλίαδη Βασίλειο, με έδρα την Θεσσαλονίκη στα γραφεία του συλλόγου Μ. Αλεξάνδρου 124 στα Γιαννιτσά.
      Η εταιρία αποφάσισε την στήριξη του αθλητή μετά από την παρακολούθηση των δυο τελευταίων ετών. Η πετυχημένη αγωνιστική πορεία του Γκουρούλι στους επαγγελματικούς αγώνες και η μελλοντική προοπτική καθώς και οι δυνατότητες του, έπεισαν την εταιρία ότι μπορεί να σταθεί επάξια σε μεγάλες διοργανώσεις υψηλού επιπέδου, αντιμετωπίζοντας επαγγελματίες αθλητές , ενώ στο ερασιτεχνικό kick boxing αναδείχτηκε παγκόσμιος πρωταθλητής το 2010.
    Προπονητής και αθλητής αφού συμφώνησαν με την εταιρία, ξεκίνησαν ειδική σκληρή προετοιμασία. Αυτή περιλαμβάνει, προπονήσεις δύναμης, αντοχής, τεχνικής και στρατηγικής.
    Το Σάββατο 24 Νεομβρίου 2012  ο Γκουρούλι Λεβάν θα αντιμετωπίσει τον δευτεραθλητή κόσμο Αθηναίο Γκίκα Διονύσιο σε επαγγελματικό αγώνα των τριών γύρων, όπου ο κάθε γύρος έχει διάρκεια τρία λεπτά με όρους Κ1. Η διοργάνωση θα διεξαχθεί στον πολυχώρο αποθήκη 8 στο λιμάνι Θες/νίκης 8 μ.μ.
    Στη συνέχεια θα αγωνιστεί σε επαγγελματικό αγώνα την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012 στο κλειστό Π. Μυλόποτου Γιαννιτσών με διοργανωτή τον σύλλογο «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών. Στις 8 Δεκεμβρίου 2012 θα αγωνιστεί στην Γερμανία και 22 Δεκεμβρίου 2012 θα αντιμετωπίσει τον Τούρκο Πρωταθλητή.
    Ο διοργανωτής των αγώνων Θεσσαλονίκης Ελληνοαυστραλός Περγιάλης Γιώργος με διοργανώσεις στην Αυστραλία, Ταϊλάνδη και άλλες χώρες θα επισκεφθεί τον προπονητή του Γκουρούλι Λεβάν, Δημήτριο Ινδόπουλο στα Γιαννιτσά για να προγραμματίσουν μελλοντικές συμμετοχές του αθλητή σε επαγγελματικούς αγώνες στο εξωτερικό κι Ελλάδα.
     Ο Δημήτρης Ινδόπουλος δήλωσε : Καταρχάς, θα ήθελα να ευχαριστήσω την εταιρία TOP-TEN και τον αντιπρόσωπο της στην Ελλάδα Ταϊπλιάδη Βασίλειο για την στήριξη του αθλητή και θα προσπαθήσουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών. Επίσης ευχαριστούμε τον διοργανωτή Περγίαλη Γιώργο που μας δίνει την δυνατότητα να συμμαχούμε σε μεγάλες διοργανώσεις. Μας περιμένει σκληρή δουλεία και πιστεύουμε να κάνουμε γνωστά τα Γιαννιτσά ακόμα πιο πολύ μέσω του χώρου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)