Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Αλμωπός –Εδεσσαϊκός 1-0




Τα εύκολα δύσκολα





Έστω και στο 90΄ο Αλμωπός πέτυχε γκολ και πήρε την νίκη με 1-0 επί του Εδεσσαϊκού . Στο α΄μέρος ο Αλμωπός ήταν ο κυρίαρχος του παιχνιδιού . Δημιούργησε πολλές ευκαιρίες , είχε δύο δοκάρια , ενώ δεν του δόθηκε ένα πέναλτι . Στο β΄ ημίχρονο ο Εδεσσαϊκός ισορρόπησε το παιχνίδι χωρίς όμως να είναι επικίνδυνος. Είχε δυο μικροευκαιρίες και τίποτα παραπάνω .
Στο α ΄ημίχρονο ο Αλμωπός μπήκε αποφασιστικός και ηταν διαρκής κίνδυνος , ιδίως με τις πλαγιοκοπήσεις. Στο 15΄ο Παντελίδης θέλησε να τα κάνει όλα μόνος. Δεν έδωσε τη πάσα στο αμαρκάριστο Δημητριάδη και έκανε ο ίδιος το σουτ που πέρασε άουτ. Στο 16΄οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι , χωρίς όμως να έχουν δίκηο , αφού ο αμυντικός του Εδεσσαϊκού έδιωξε πεντακάθαρα την μπάλα .
Στο 17΄γυριστή κεφαλιά του Βακιάνη βρήκε το δοκάρι .
Στο 30΄ωραία κεφαλιά του Παπαδόπουλου στην αγκαλιά  του Αποστόλου . Στο 32΄αμυντικός του Εδεσσαϊκού γκρεμίζει τον Παπαδόπουλο στη περιοχή . Ο Διαιτητής θα μπορούσε να δώσει πέναλτι , αλλά έδωσε εντολή να συνεχιστεί το παιχνίδι . Στο 35 ο Κανωτίδης μπαίνε στη περιοχή  σε θέση τετ-α-τετ, αλλά καθυστερεί κάπως και το πλασέ του το αποκρούει ο τερματοφυλακας . Στο 40΄ωραίο σουτ του Παντελίδη φεύγει ελάχιστα άουτ .
Στο 43 οι παίκτες του Αλμωπού συνδυάζονται υποδειγματικά , η σέντρα βγαίνει υποδειγματικά στον Κανωτίδη που πιάνει κεφαλιά , αλλά η μπάλα βρίσκει το εσωτερικό μέρος του δοκαριού  της   αντίπαλης εστίας.
Στο β μέρος  παίζεται κυρίως παιχνίδι κέντρου με τον Αλμωπό να είναι κάπως καλύτερος ,αλλά να μην απειλεί ιδιαίτερα τον αντίπαλό του .
ΣΤΟ 76΄δυνατό σουτ  του Τσακώνη μπλοκάρει δύσκολα ο Αποστόλου.
Στο 85΄ ο Μίσκος βλέπει εκτός θέσης τον τερματοφύλακα του Αλμωπόυ και σουτάρει από το ύψος του κέντρου στέλνοντας την μπάλα άουτ
Στο 90΄ ο Αλμωπός κερδίζει πέναλτι το οποίο εκτελεί ο Μπογδάνης και κάνει το 1-0.
Καλή σε γενικές γραμμές η διαιτησία  του Θεολόγου (Σκουλής-Ευφραιμίδου)
ΑΛΜΩΠΟΣ:Χρήστου, Μιχαηλίδης, Μπογδάνης, Ελευθεριάδης, Παντελίδης, Γ. Ελευθεριάδης,΄(84΄Τσιμτιρίδης) Δημητριάδης, Παπαδόπουλος, Κανωτίδης, Παπασυμεών , Βακιάνης, (60΄Τσακώνης),
ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ:Αποστόλου, Γάτσος , Ιωσηφίδης, Τεκελίδης, Πεχλιβάνης, Τσόπτσης, Γεωργίου, Μουτσάρας, Τσόρμπας (46΄Αναστασιάδης) Ρέτζια , Λαφαζανίδης(75΄Μίσκος)








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)