Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Θεοδωράκι –Πρόμαχοι 2-3




Πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα , πέρασε και το εμπόδιο του Αρη Θεοδωρακίου ο ΑΣ Πρόμαχοι κερδίζοντάς τον με 2-3.



Αποδίδοντας κατά διαστήματα, ποδόσφαιρο αξιώσεων, οι πρωτοπόροι του ομίλου, πήραν τη νίκη απέναντι σε μια αξιόμαχη ομάδα
Παρά δριμύ ψύχος  που επικρατούσε και σε συνδυασμό με το βρεγμένο αγωνιστικό χώρο, οι παίκτες των δυο ομάδων υπερέβαλαν εαυτούς  και προσέφεραν στους φιλάθλους πλούσιο θέαμα και γκολ.
Μόλις στο 13' ο Νάνος σημείωσε το 0-1, για να ισοφαρίσει στο 23' ο Μποιδάνης για τον Άρη.
Το ημίχρονο έληξε με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται , αφού ο Σέλκος σημείωσε το 1-2 στο 44', γιορτάζοντας με τον καλύτερο τρόπο τα σημερινά του γενέθλια.
Στο β΄ μέρος οι ομάδα των Προμάχων απέδωσε κατά διαστήματα ποδόσφαιρο υψηλών αξιώσεων  , δικαιώνοντας την θέση τους στο βαθμολογικό πίνακα. Έτσι ήρθε και το 1-3 στο 78' με γκολ που σημείωσε ο αρχηγός των Προμάχων Αμπάρης.Το τελικό 2-3 σημείωσε στο 89' του αγώνα ο Γκέσος για τους γηπεδούχους.
Αξίζει να σημειώσουμε το πέναλτι που υπέδειξε ο διαιτητής εις βάρος των φιλοξενούμενων στο 53΄, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν ότι ήταν λάθος υπόδειξη, και το οποίο εκτέλεσε ο Μποιδάνης, αλλά ο σταθερότατος τερματοφύλακας Χατζής  το εξουδετέρωσε μπλοκάροντας τη μπάλα.
Με πληροφορίες από τα ΠΡΟΜΑΧΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)