Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

4ο New Year Shooting Camp



 



Στα πλαίσια της συνεργασίας που αναπτύσσεται με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ τρείς αθλητές του συλλόγου μας ( Γιαννακέρη Α., Τσολάκοβιτς Σ., Σταυρόπουλος Χ.) και ο προπονητής Γιώργος Σταυρόπουλος συμμετείχαν στο 4ο New Year Shooting Camp που έγινε στο γήπεδο του ΠΑΟΚ το 3ήμερο 3-4-5 Ιανουαρίου 2013.
Στο Camp οι αθλητές διδαχτήκαν από το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ, υπό την επίβλεψη του Νίκου Σταυρόπουλου Τεχνικού Διευθυντή του ΠΑΟΚ, τις βασικές λεπτομέρειες του σουτ. Σημαντική παράμετρος της συμμετοχής του συλλόγου μας ήταν η ένταξη του Γιώργου Σταυρόπουλου στο προπονητικό επιτελείο του camp γεγονός που αποτελεί αναβάθμισης όλου του προπονητικού team του συλλόγου, καθώς η τεχνογνωσία που αποκτήθηκε θα μεταφερθεί στους υπόλοιπους προπονητές και αθλητές.  
Το Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013 ο ΓΑΣ Έδεσσας έκοψε την Βασιλόπιτα του στο ΔΑΚ Έδεσσας. Τα παιδιά έπαιξαν το αγαπημένο του άθλημα και διασκέδασαν με την ψυχή τους. Στους τέσσερεις τυχερούς αθλητές που κέρδισαν το φλουρί δόθηκαν δώρα. Ο ΓΑΣ Έδεσσας ευχαριστεί τους γονείς των αθλητών που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)