Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

«Κιχ» από τον Δήμο Αλμωπίας για καταπατητή πρώην Δήμαρχο




Στα συρτάρια η Διοικητική αποβολή που έπρεπε να είχαν υλοποιήσει


Με τη σιωπή προσπαθεί να ξεπεράσει ο Δήμος Αλμωπίας την ολιγωρία που έχει επιδείξει  σε υπόθεση καταπάτησης δημοτικής έκτασης από τον τελευταίο Καποδιστριακό Δήμαρχο Εξαπλατάνου.
Μετά την σχετική καταγγελία ιδιώτη κατοίκου Κωνσταντίας η αρμόδια Αντιδημαρχία,  σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ,κινήθηκε ως όφειλε  και  επιμελήθηκε του όλου ζητήματος . Ενώ η Διοικητική αποβολή θα έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί προ πολλού το θέμα δεν μπήκε καν ως θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Το περίεργο είναι ότι ο Δήμος Αλμωπίας μέχρι στιγμής απαξιεί να προβεί σε οποιαδήποτε ανακοίνωση . Να διαψεύσει ή να επαληθεύσει όσα δημοσιοποιήθηκαν δίνοντας την εντύπωση  ότι η «ανοχή» του δεν είναι και η πλέον φυσιολογική.
Δεν αποκλείεται  σύντομα πολίτες να ζητήσουν διερεύνηση του θέματος από τις αρμόδιες προϊστάμενες αρχές , καθώς θεωρούν ότι υπάρχουν διακρίσεις για τους πολίτες, ενώ διάχυτη είναι η εντύπωση ότι για άγνωστους λόγους  υπάρχει μια ιδιότυπη ασυλία  για τον συγκεκριμένο πρώην Δήμαρχο.

2 σχόλια:

  1. ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΧΩΡΙΣΕΙ Ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΝΤΙΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ.ΑΣ ΛΥΣΗ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΦΥΡΑ Η ΣΩΣΙΑΣ Ο Κος ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)