Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Η πίτα της παιδικής ομάδας του ΑΡΗ Λουτρακίου



 

Μέσα σε απόλυτα οικογενειακή ατμόσφαιρα το απόγευμα της Κυριακής , τα πιτσιρίκια του ΑΡΗ Λουτρακίου
επέδειξαν άκρως ομαδικό πνεύμα  στη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Εστιατόριο –Ταβέρνα  Ο ΚΑΛΟΦΑΓΑΣ  ,στο Λουτράκι, που είναι αρωγός της παιδική ομάδας και χορηγός . Οι  λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές βέβαια τον ευχαρίστησαν θερμά για την προσφορά του .  Τη πίτα ευλόγησε ο ιερέας του χωριού π. Σολων  Ελπασίδης ο οποίος συνεχάρη τα παιδιά για την ενασχόληση τους με τον αθλητισμό και το ομαδικό πνεύμα που έχουν . Τους ευχήθηκε καλή χρονιά και καλή πρόοδο στον αθλητισμό και τα μαθήματά τους .
Ο  Δημήτρης Πλέσκας (Καλοφαγάς) ευχήθηκε ό,τι καλύτερο σε όλους και δήλωσε  ότι στέκεται πάντα κοντά στην ομάδα.
Παρόντες ήταν ο πρόεδρος της ομάδας Πέτρος Νούσκας ,ο ταμίας Γιώργος Κοσμάς , ο προπονητής Πέτρος Κατήρης και ο παλαίμαχος ποδοσφαιστής του Αρη Λουτρακίου Πέτρος Σαμάνδης , ο οποίος με την ευκαιρία κάλυψε και το ρεπορτάζ. Το τυχερό φλουρί έτυχε στον   Σταύρο Δόση .






Παρόντες ήταν οι ποδοσφαιριστές:
Γιάννης Παπαπέτρου,
.Αχιλλέας Ζέρζης,
 Δημήτρης Δύος,
 Ραφαήλ Νούσκας,
 Δημήτρης Γιόλης,
 Δημήτρης Σπρίτας,
 Γιάννης Πασόης,
 Χρήστος Λιούγας,
Σταύρος Δόσης,
Γιώργος-Αργύρης Μποτσφάρης,
 Δημήτρης Τζέκας,
 Γιώργος Μπίτσας,
Πέτρος Παππάς

















3 σχόλια:

  1. to,melon,toy,ari,loytrakioy,nai,sto,aulitismo,oxi,sta,alla,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπραβο στα παιδια ετσι!!!!!!!!!!αλλα ενα μεγαλο μπραβο και στον χορηγο τους που προσπαθει τοσο για το καλο του χωριου του οσο και για το καλο των παιδιων. καλοφαγα συνεχεισε ετσι για να γινει το λουτρακι οπως του αξιζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ Ο ΚΑΛΟΦΑΓΑΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΑΥΤΟ ΓΕΡΑ ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟΦΑΓΑ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)