Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Τρέμουν «μαύρισμα» του Κ. Νικολαϊδη



 Πολύ ορατός είναι πλέον ο κίνδυνος στην αυριανή ψηφοφορία για την εκλογή προέδρου   του δημοτικού  συμβουλίου  η πρόταση του Δημάρχου που είναι ο  μέχρι τώρα πρόεδρος  Κ. Νικολαϊδης  να  αποβεί σε συντριβή . Δεν αποκλείεται 7-8 σύμβουλοι της παράταξης του Δημάρχου να μη  την ψηφίσουν  και ο πρόεδρος να εκλεγεί μόνο με 8 ή 9 ψήφους .

Οι τελευταίες προσπάθειες που έγιναν για να μεταπειστούν αντιδρώντες σύμβουλοι σύμφωνα με πληροφορίες  έπεσε στο κενό . Η μόνη ίσως κίνηση που μπορεί να «σώσει» την παρτίδα (και αυτό είναι πολύ αμφίβολο)  είναι η αλλαγή την τελευταία στιγμή προσώπου για την προεδρία.  Μια τέτοια κίνηση όμως να επιφέρει άλλες αλυσιδωτές αντιδράσεις . Μετά από όλα αυτά δεν αποκλείεται να ζητηθεί εκ νέου η στήριξη από την παράταξη του Χ. Μπίνου , προκειμένου να περιοριστεί τουλάχιστον το μέγεθος  του αριθμού των λευκών και να θεωρηθεί ότι οι διαρροές από την παράταξη του Δημάρχου είναι μικρότερες από αυτές που υπολογίζονται .

2 σχόλια:

  1. ΤΑ ΕΥΡΑ ΕΝΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΣΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΕΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ? ΟΥΤΕ ΠΥ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΑΛΗΘΙΑ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΑΓΡΑΜΑΤΟ ΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΙΖΕ ΟΛΟΥΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)