Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Δημόσιες εμφανίσεις του Δημήτρη Μπίνου




 
Διακριτική ήταν η παρουσία του Δημήτρη Μπίνου ,(δεξιά κάτω) πρώην προέδρου του Συνδέσμου καθαριότητας Αλμωπίας και πρώην κοινοτάρχη Γαρεφείου  στη χθεσινή σύσκεψη που έγινε στο Δημαρχείο Αλμωπίας για την συνεχιζόμενη υποβάθμιση των δημόσιων υπηρεσιών  στη περιοχή και την διαβλεπόμενη κατάργησή τους .

Σε δήλωσή του στο ARIDAIA-GEGONOTA  χαρακτήρισε ανησυχητικό το φαινόμενο. «Μπορεί να μπαίνει καθημερινά η τεχνολογία στη ζωή μας και στις συναλλαγές μας με το κράτος και τις υπηρεσίες του . Κανείς δεν είναι κατά του εκσυγχρονισμού του κράτους. Όλα όμως πρέπει να γίνονται σε συνδυασμό με την εξυπηρέτηση του πολίτη και όχι την ταλαιπωρία και την περαιτέρω  οικονομική του επιβάρυνση . Η κατανομή των δημόσιων υπηρεσιών πρέπει να γίνεται ισόρροπα και όχι διαρκώς σε βάρος μόνο μιας περιοχής , όπως συμβαίνει με την Αλμωπία.
Ζητούμενο συνεπώς είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών της Αλμωπίας. Παράλληλα όμως  χρειάζεται ένα συγκεκριμένο πλέον σχέδιο ανάπτυξης   και προοπτικής για ολόκληρη την περιοχή . Απαραίτητη είναι η συνοχή όλης της Αλμωπίας, προκειμένου να διεκδικεί αυτά που δικαιούται  οργανωμένα και  συντονισμένα . Κάτι που δεν είδα σήμερα . Τολμώ να πω ότι αντί να δημιουργούμε εξελίξεις , σερνόμαστε πίσω από αυτές .»
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δημόσιες εμφανίσεις του Δημήτρη Μπίνου έχουν αρχίσει να πυκνώνουν  . Γεγονός που αυξάνει ακόμα περισσότερο τις πληροφορίες που τον φέρουν αποφασισμένο να ασχοληθεί δυναμικά  πλέον στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)