Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Στο στόχαστρο ο Συμπαραστάτης του Δημότη Σταύρος Κλεισούρης

ΕΝΤΟΝΗ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΣΤΗΝ ΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ. ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ


Σε διακριτική κινητικότητα φέρονται να βρίσκονται  ο Δήμαρχος Αλμωπίας και στενοί του συνεργάτες προκειμένου να βρουν τρόπο να «απαλλαγούν» χωρίς κόστος από την παρουσία του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης Σταύρου  Κλεισούρη . Αιτία  πρόσφατα πορίσματα που αγγίζουν και αυτούς και τα οποία μπορεί να έχουν απρόβλεπτες συνέπειες και εξελίξεις. Παράλληλα όμως και η πρόθεση του Συμπαραστάτη να διερευνήσει καταγγελίες που ενδεχομένως να δημιουργήσουν αξεπέραστα προβλήματα στη πλειοψηφούσα παράταξη .
Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια , γιατί είναι υποχρεωμένοι να φέρουν πρόσφατα  πορίσματα στο δημοτικό συμβούλιο για να ληφθούν  αποφάσεις (αρνητικές ή θετικές).
Στο μεταξύ εκκρεμεί η λήψη απόφασης για τα πρώτα πορίσματα του Συμπαραστάτη που κατέθεσε πριν ενάμισι χρόνο περίπου.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχουν έρθει σε επαφή με κύκλους που διερευνούν τρόπους ώστε προς το παρόν τουλάχιστον, μέχρι να βρεθεί πιο οριστική λύση , να παρακάμψουν τα πορίσματα.
Ήδη υπάρχουν εισηγήσεις από στενούς συνεργάτες του Δημάρχου να βρεθεί γρήγορα τρόπος αποπομπής του Συμπαραστάτη του Δημότη. Το ιδανικότερο δε για αυτούς είναι να βρεθεί τρόπος να τον εξαναγκάσουν σε παραίτηση για να μην έχουν πολιτικό κόστος. Είναι όμως και ο πιο σίγουρος τρόπος , διότι για την κατάργηση του Συμπαραστάτη  απαιτείται τεκμηριωμένη απόφαση και αυξημένη πλειοψηφία  18 ψήφων . Κάτι που μάλλον είναι αδύνατο να γίνει .

1 σχόλιο:

  1. ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ. Ο ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΕΝΑΣ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΚΛΙΚΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ. ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΡΜΑΙΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΛΙΚΑΣ. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ? ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ. ΔΕΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΑΝ ΣΤΙΜΕΝΕΣ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΕΣ. ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΟΡΟ " ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ" ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)