Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Χυδαία επίθεση στους αγωνιζόμενους αγρότες




Ωραία συμπαράσταση στους αγρότες από αγαπημένα μέσα του Δημάρχου Αλμωπίας
Αδυνατούμε να το πιστέψουμε ,αν και η πηγή είναι αρκετά αξιόπιστη, ότι επιτίθενται κατά των αγροτών στο μπλόκο της Αριδαία με στημένα σχόλια  με εντολή του Δημάρχου Αλμωπίας .
Θεωρούμε ότι απέχει από την αλήθεια και περιμένουμε τον Δήμαρχο Αλμωπίας να το διαψεύσει . Πρόσωπα προσκείμενα πολύ φίλα προς αυτόν, συνεννοήθηκαν εν είδη σχολίων- που περιέργως πέρασε  με μεγάλη προθυμία-φιλικότατο blog προς τον Δήμαρχο, να επιτεθούν και να σαμποτάρουν τους αγρότες που κινητοποιούνται . Επειδή το θέμα είναι πολύ σοβαρό και ενδεχομένως να στοχεύει τον Δήμαρχο θα χαρούμε πολύ να υπάρξει δήλωση του,  ότι δεν έχει καμία σχέση με αυτές τις αθλιότητες . Καθαρά και ξάστερα . Οποιαδήποτε άλλη στάση του θα δικαιώσει  τους «ψυθιριστές»…



Ιδού τα σχόλια .

ΡΕ ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ. ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ
Ανώνυμος
-----------------------
Πώς μας έκλεβαν 37.000 αγρότες

Αθάνατη ελληνική αγροτιά! Διαβάστε πώς έκλεβαν την Ελλάδα οι αγροτοπατέρες μας....

H ελληνική τραγωδία σε αριθμούς: αποκαλύφθηκε ότι το Δημόσιο κατέβαλε πέρυσι 244 εκατομμύρια ευρώ για επιστροφή ΦΠΑ σε 37.000 αγρότες, οι οποίοι έχουν δηλώσει ως εισόδημα στην Εφορία υποπολλαπλάσια ποσά! Είναι βεβαίως λίγοι μπροστά στο σύνολο των κατ' επάγγελμα αγροτών – αλλά τα ποσά που αποκόμισαν είναι τεράστια. Οι συγκρίσεις είναι ενδεικτικές: η περικοπή των κοινωνικών επιδομάτων δεν θα αποφέρει παρά 210 εκατ. ευρώ στο Δημόσιο, ενώ περίπου 247 εκατομμύρια θα χάσουν οι δημόσιοι υπάλληλοι από το ψαλίδι στο εφάπαξ! Το λιγότερο που ζητά η ελληνική κοινωνία είναι να επιστραφούν τα κλεμμένα και να οδηγηθούν όλες οι υποθέσεις στη Δικαιοσύνη. Ο αγροτικός κόσμος αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα – και η κυβέρνηση πρέπει να δώσει λύσεις. Αλλά το πρώτο που χρήζει αντιμετώπισης είναι η διαφθορά!
Ανώνυμος
---------------------
ΛΟΙΠΟΝ ΒΡΕΙΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑΝ, ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟΝ.... ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ
---------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)