Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Απαγορεύει την ελευθεροτυπία ο Δήμαρχος Αλμωπίας



 



ΡΗΤΑ απαγόρευσε την είσοδο του Ράδιο Αλμωπία που λειτουργεί εδώ και 24 χρόνια. της εφημερίδας ΓΕΓΟΝΟΤΑ του Ν. Πέλλας που κυκλοφορεί  εδώ και 16 χρόνια  και του blog μας που λειτουργεί περίπου τρία χρόνια , ο Δήμαρχος Αλμωπίας Κύριος Δημήτριος Πασόης . Κατά την άποψη του κ Δημάρχου  δεν είναι δημοσιογράφοι όσοι δεν αναγράφουν το όνομά του και δεν δημοσιεύουν την φωτογραφία του.

Ο Δημοκρατικά εκλεγμένος Κύριος Δήμαρχος Αλμωπίας  απαγόρευσε στον εκπρόσωπο των μέσων να παρακολουθεί τις δημόσιες συνεδριάσεις των επιτροπών και των δημοτικών συμβουλίων .
Τέτοια  φασιστική απαγόρευση είναι πρωτοφανής  στα χρονικά  της χώρας και των πρώην Δήμων, αλλά και των σημερινών  .
Εμείς θα περιμένουμε  την στάση και την θέση των υπόλοιπων συμβούλων της παράταξης του , καθώς και της αντιπολίτευσης  προκειμένου  να συνεχίσουμε , πλουραλιστικά αδέσμευτα , δημοκρατικά και ελεύθερα να ενημερώνουμε για τις συνεδριάσεις και όλα τα τεκταινόμενα  τον κόσμο, ο οποίος έχει τουλάχιστον κατά την άποψή μας αυτό το δικαίωμα .

5 σχόλια:

  1. ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΕ Ο ΜΑΛΑΚ..Σ !!! ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΚΑΒΑΛΗΣΕ ΑΣΠΡΟ ΑΛΟΓΟ !!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. A.... ρε ΣΑΜΑΝΤΗ ... ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΑΥΤΟ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ; ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥΡΕΙ, ΕΠΑΛΥΘΕΥΕΤΑΙ . ΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενδεικτικό με ποιό τρόπο σκέφτονται, ΕΛΕΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σαμάνδη μην περιμένεις ούτε στάση ούτε θέση από τους υπολοίπους συμβούλους τις παράταξης του δημάρχου. Eίναι κότες από ορνιθοτροφείο ………………

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τυχαιο που με τετοιους και τετοιες τακτικες χρεωκοπισαμε σαν χωρα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)