Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Αλλάζουν ή βουλιάζουν στην δημοτική ομάδα του Δημάρχου Αλμωπίας




Καθοριστική θεωρείται η βραδινή  προσυνεδρίαση  της  δημοτικής ομάδας του Δημάρχου Αλμωπίας. Αν και η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου είναι προγραμματισμένη για τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας , είναι τουλάχιστον περίεργο που συγκαλείται τόσο νωρίς .

Η συνάντηση θεωρείται κρίσιμη καθώς πλέον αναμένεται να τεθούν πολλά θέματα με κυρίαρχα όμως αυτά των επικείμενων αλλαγών στη ΔΕΥΑ και αργότερα στην Επιχείρηση των Λουτρών . Μεγάλο «αγκάθι » οι στενοί «ημέτεροι» που  συνεχίζουν σε έμμισθα πόστα , ενώ για τους υπόλοιπους τηρείται άλλη τακτική . Μάλιστα άνθρωποι του Δημάρχου που ασχολούνται με το ΙΝΤΕΡΝΕΤ έχουν αναλάβει εργολαβικά την λασπολογία των συμβούλων που θέτουν ζητήματα ανισότητας. Οι «ηλεκτρονικοί συνεργάτες» του Δημάρχου αφήνουν σαφείς αιχμές ότι νοιάζονται δήθεν μόνο για τα χρήματα και όχι για τον Δήμο.
Το κυριότερο  θέμα είναι η προεδρία της ΔΕΥΑ . Δεν αποκλείεται ο Δήμαρχος να χρησιμοποιήσει ως «Δούρειο ίππο»  την Επιχείρηση των Λουτρών όπου θα επιχειρήσει να τάξει τις θέσεις της Αντιπροεδρίας και του Διευθύνοντος Συμβούλου, προκειμένου να εκμαιεύσει τις ανάλογες ψήφους
Η κατάσταση όμως στα Λουτρά είναι μπερδεμένη . Ο νυν πρόεδρος κ. Ιωάννης Ιωαννίδης (Τσέχος) φέρεται αποφασισμένος να μη συνεχίσει (αν δεν πρόκειται για τέχνασμα)
Ο Δήμαρχος σε μια τέτοια εξέλιξη δεν αποκλείεται να κρατήσει ο ίδιος το πόστο του προέδρου.
Ένα από τα θέματα που ενδέχεται να τους απασχολήσει είναι η λειτουργία του ΧΥΤΑ.  Το πόρισμα του Συμπαραστάτη είναι φωτιά  και επιρρίπτει συγκεκριμένες ευθύνες και ζητά να ληφθούν συγκεκριμένα μέτρα προκειμένου να μην τιναχτεί στον αέρα  η λειτουργία του .
Το θέμα των παιδικών σταθμών μετά την ανάμιξη του Συμπαραστάτη του Δημότη  και το σχετικό πόρισμα  στοχοποιεί συγκεκριμένα πρόσωπα που ασφαλώς δεν λειτουργούσαν αυτόνομα ούτε και έκαναν του κεφαλιού τους.
Πέρα από τα διαδικαστικά ζητήματα  εκείνο που θα τους απασχολήσει είναι η κατάσταση στην δημοτική ομάδα που βαδίζει στο άγνωστο χωρίς πυξίδα και προορισμό ,χαμένη στις κυκλοθυμικές συμπεριφορές του καπετάνιου .   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)