Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Δεν έχουν τον θεό τους. Αλλάζουν πάλι την σκεπή του Αναψυκτηρίου των Λουτρών Πόζαρ



Σε μια εποχή που όλοι σφίγγουν τα λουριά η Επιχείρηση των Λουτρών Πόζαρ προχώρησε στην αντικατάσταση της στέγης στο Αναψυκτήριο των Λουτρών .
Μπορεί να εξηγήσει επιτέλους  κάποιος τι συμβαίνει και αυτή η στέγη αλλάζει διαρκώς;
Η Τελευταία αλλαγή έγινε πριν από πέντε περίπου χρόνια.  Ο νυν πρόεδρος ΄, κ. Ιωάννης Ιωαννίδης (Τσέχος) καλό είναι να απαντήσει στους πολίτες του Δήμου πόσο κόστισε , εκτός και εάν την έκαναν «εθελοντές» .
Παρακαλούμε και τον πρώην Διευθύνοντα Σύμβουλο της Επιχείρησης και πρόεδρο του χωριού κ. Χρήστο Δόλδη να απαντήσει στον κόσμο , τελικά τι είδους σκεπή έκαναν και χάλασε τόσο γρήγορα;
Ο Λαός περιμένει απαντήσεις

10 σχόλια:

  1. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ Ε ? ΚΥΡΙΕ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕ ΔΗΜΑΡΧΕ !!! ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΡΓΑ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΕΧΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ? ΑΛΛΑΞΤΕ ΡΕ ΚΑΜΙΑ ΛΑΜΠΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΡΕΖΙΛΗΔΕΣ , ΚΑΙ ΚΟΨΤΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ , ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ '50 '60 ' . ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΓΥΡΝΑΜΕ ΜΕ ΚΑΝΤΙΛΕΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τηs μπαγκη ο αδερφοs ηταν δηθεν εθελοντηs στην ΔΗΚΕΑ. ( αλλα τα επαιρνε μαυρα ). μαλλον αυτοs φτιαχνει την σκεπη στα λουτρα . ( αρε κατερινκα οτι θελειs τουs κανειs ολουs ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΥΤΥΧΩΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΘΗΤΕΙΑΣ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ , ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΛΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ !!! ΜΠΡΑΒΟ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλυψτε πρωτα τα κενα σας χρωστατε σε ολο το κοσμο ! ελεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δεν την αλαξαν ρε παιδια .μια ανακατασκευη εγινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δεν εκαναν καινουρια σκεπη,ανακατασκευη εγινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΞΕΦΤΙΛΕΣ ! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ! ΟΥΤΕ 1 ΕΡΓΟ ΑΙΣΧΟΣ . ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ . ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ? ΓΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΕΙΣΤΕ !!! ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΕΥΡΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Ε ? ΒΓΗΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΑΛΙΝΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ , ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ !!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. έλεγα να κάνω κριτική στο Δήμαρχο,αλλά με αυτές τις υβρεις που διαβάζω προτιμώ να τον ψηφίσω για λόγους ισότητας.Σε καιρό κρίσης που οι δημοι χρεωκοπούν τι έργο να γίνει? ενας ο δημαρχος απαγορεύσει να μην γίνουν σπαταλες και κομπίνες θα είναι ο καλύτερος.Τετοιους δήμαρχους να ευχεσται πλέον να έχουμε: χωροφύλακες στις σπατάλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΟΛΥ ΓΛΥΨΙΜΟ ΡΕ ΦΙΛΕ !!! ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΠΕΣ ΜΑΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γινεται ανακατασκευη της σκεπης.Ειναι σωστο να πηγαινει ο κοσμος για καφε και να σταζει απο πανω καθε φορα που βρεχει;Εσεις τι λετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)