Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Σκέφτονται αλλαγή αρχηγού στον συνδυασμό του Δ. Πασόη ;





Προσωρινή και μόνο είναι η  «Πύρρειος» νίκη που πέτυχε στο χθεσινό προσυμβούλιο για την επιλογή προσώπου  για τη προεδρία της ΔΕΥΑ, ο Δήμαρχος. Λίγο έλλειψε ο Τάσος Τσαβδάρης να ξεπεράσει σε ψήφους τον εκλεκτό του Δημάρχου.

Το ζητούμενο όμως δεν είναι εκεί , καθώς μέχρι και την τελευταία στιγμή ο δήμαρχος συνεχίζει  την «διχαστική»  τακτική για τον συνδυασμό του . Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες , όλα τα μέλη του συνδυασμού επιθυμούσαν άλλη τακτική και διαδικασία ώστε να μην χωριστούν σε δύο στρατόπεδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες ακόμα και οι σύμβουλοι που συμπαρατάχθηκαν με την πρότασή του , το κάνουν για τελευταία φορά .
Δεν αποκλείεται πολύ σύντομα , αν δεν υπάρξει αλλαγή νοοτροπίας και πλεύσης ,  να συνταχθούν στο   πλευρό συμβούλου ο οποίος  μπορεί να ηγηθεί του συνδυασμού και να ανοίξει νέες προοπτικές για τις ερχόμενες εκλογές .
Είναι χαρακτηριστικό ότι προβληματίζονται όλοι , καθώς σε κάθε δύσκολη στιγμή ο κ. Πασόης δηλώνει έτοιμος να τα παρατήσει και να μην  ασχοληθεί ξανά .
Στο μεταξύ με τη χθεσινή διαδικασία ¨κερδισμένοι¨ βγήκαν δύο συγκεκριμένοι σύμβουλοι, δημιουργώντας νέα προβλήματα και δυσαρέσκειες.

10 σχόλια:

  1. Ο Πασόης τώρα πρέπει να διαγράψει τον Τσαβδάρη , να βγάλει από Αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑ τον Ταγκαλίδη , όπως και την Δούκα που κατέχουν έμισθες θέσεις και να βάλει άλλους, αφού διαχωρήσανε την θέση τους αυτοί.. Δεν γίνεται να μην συμφωνούν με τον δήμαρχο αλλά να πέρνουμε τα λεφτά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΠΑΣΟΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΚΛΙΚΑΣ (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΑΛΛΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙ Ο ΣΑΜΑΝΔΗΣ) ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ. ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΣΟΚ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ, Ο ΔΥΣΤΥΧΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΛΥΤΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΟΥ. ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΑΝ ΣΤΙΜΕΝΗ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΟ ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο τσαβδαρης ειναι καλύτερος απο τον παρουτογλου Για ποιο λόγο άραγε ο παρουτογλου θέλει τόσο πολύ τη ΔΕΥΑ?καταχρεωμενη ειναι, ο κοσμος δεν πληρωνει επειδή δεν έχει, ο τσερκεζος παραιτήθηκε,ωραίες γκομενες δεν εχει, μισθο χάλια,γιατι τόση επιμονή? Παιζει καμιά προμήθεια? Ο Βασίλης μια χαρά ήταν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΣΥ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ.ΠΡΩΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗ ΨΗΦΙΣΑΝ Ο ΤΑΓΚΑΛΙΔΗΣ ΚΑΙ Η ΔΟΥΚΑ.ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΥΠΗΡΧΑΝ 2 ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ.ΤΡΙΤΟΝ ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΑΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. STHN ΧΟΥΝΤΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΥΠΗΡΧΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ.. ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΑΖΕΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ.. ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΝΝΟΩ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΔΕΥΑ.. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ.. ΟΠΩΣ ΣΗΚΩΣΑΝΕ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.. ΣΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ.. ΕΤΣΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ!!

      Διαγραφή
  5. ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΣΟΗΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΤΑΣΗ.ΡΩΤΑΩ ΕΣΕΝΑ ΠΡΩΤΕ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ.ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΝΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΑΝΙΔΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΙΩΣΕΙ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O Πασόης είχε πρόταση και το ξέρεις ανέφερε ποιόν ήθελε, επειτα είδε τις αντιδράσεις και άφησε την αυτοπρόταση του καθενός.. έτσι λειτουργεί ο Πασόης και δεν λέω ότι είναι σωστό, αλλά αυτοί που ψηφίσανε κατα της πρότασης του Πασόη και τους έχει ακόμη να πληρώνονται είναι αγνώνονες.. στα σπίτια τους από μόνοι τους πρέπει να πάνε.. αφού δεν συμφωνούν με τον δήμαρχο .. αλλά ο μισθός είναι καλός..

      Διαγραφή
  6. ποιοι ψηφισαν τσαβδαρη? μηπως αυτοι που μεχρι πριν 2 μηνες ειχαν εμισθη θεση (αντιδημαρχοι, προεδροι δημοτικων επιχειρησεων) και τωρα ειναι πικραμενοι επειδη κοπηκε το μηνιατικο?
    ή μηπωσ τωρα τον αγαπησαν ξαφνικα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πασοη οπωσ πηγαινεισ βλεπω στο τελοσ να μενεισ μονο σου.αυτο που βλεπω ειναι παιδικη χαρα.συνελθε.ενασ ψηφοφοροσ σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εσυ 05.34 εισαι τενεκεσ ξεγανωτοσ και γλυφτησ του πασοη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)