Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Το πιο περίεργο Ευχαριστήριο του κόσμου




Αγαπητοί κύριοι
Διάβασα το παρακάτω ευχαριστήριο:



«Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας και εγώ προσωπικά ευχαριστούμε το Δημοτικό Συμβούλιο Αριδαίας που κατά τη χθεσινή του συνεδρίαση αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ την παραχώρηση χρήσης δημοτικού χώρου στο υπό ανέγερση 2ο δημοτικό σχολείο.
Πιστεύουμε ότι η βούληση του συνόλου της Δημοτικής Αρχής θα φανεί συμπαραστάτης μας στην βέλτιστη υλοποίηση του σχολείου!

Με εκτίμηση για το σύλλογο
H πρόεδρος
Χισκάκη Μελίτα»
Έχω να παρατηρήσω τα εξής:

-        Πολύ ευγενικό από την πλευρά του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας να ευχαριστήσει τον Δήμο Αλμωπίας που αποφάσισε να παραχωρήσει την χρήση δημοτικού χώρου στο υπό ανέγερση 2ο δημοτικό σχολείο.
-        Γεννώνται όμως πολλές απορίες

-       Το σχολείο αναγείρεται σε οικόπεδο του Δήμου. Δηλαδή ο Δήμος ουσιαστικά παραχωρεί τον χώρο στον εαυτό του. Υποτίθεται ότι όλα ήταν εντάξει μέχρι τώρα. Τι μεσολάβησε και ενδεχομένως συμβαίνει κάτι άλλο;

-       Αν συμβαίνει κάτι άλλο , γιατί ο Δήμος δεν το έλυσε εσωτερικά και έβαλε στη μέση τον Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων;

-       Επειδή ξεκίνησε να οργιάζει ξανά μια περίεργη φημολογία  επί δικαίων και αδίκων και σύντομα θα αρχίσουν γνωστές λασπολογίες, ο Δήμος οφείλει να πει την αλήθεια και να μην σπιλώνονται  ευυπόληπτοι  συνδημότες μας .
Το ευχαριστήριο αυτό ,σε μένα τουλάχιστον , προκαλεί πολλά ερωτηματικά.
 Κάθε εξήγηση και διευκρίνιση θεωρώ ότι είναι επιβεβλημένη
Μόνιμος Αναγνώστης σας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα στοιχεία του επιστολογράφου είναι γνωστά στην Διεύθυνση)

1 σχόλιο:

  1. Θα παρακαλούσα όπως κοινοποιηθεί το όνομα του επιστολογράφου προκειμένου να διευκρινιστούν εύλογα ερωτηματικά και παρερμηνείες σχετικά με το θέμα.

    Χισκάκη Μελίτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)