Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Νέα νίκη για τα κορίτσια του ΓΑΣ Έδεσσας με σκορ 51-23 επί του Αετού Κιλκίς .



Νέα νίκη για τα κορίτσια του ΓΑΣ Έδεσσας καθώς επιβλήθηκαν εκτός έδρας του Αετού Κιλκίς με σκορ 51-23.
Τα κορίτσια ξεκίνησες νωθρά τον αγώνα και προηγήθηκαν με σκορ 6-4 στο 1ο δεκάλεπτο. Στο 2ο δεκάλεπτο ο ΓΑΣ Έδεσσας ξεκίνησε πολύ δυνατά και κατάφερε γρήγορά να δημιουργήσει μια διαφορά δέκα πόντων (19-9), έχοντας πλουραλισμό στην επίθεση με την Φιλάνδρου Ν. να αποτελεί ευχάριστη έκπληξη. Το ημίχρονο βρήκε τον ΓΑΣ Έδεσσας να προηγείται με σκορ 23-11, έχοντας βάλει τις βάσεις για να κατακτήσει την νίκη.
Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι συνεχίστηκε με τον ΓΑΣ να διατηρεί την πρωτοπορία στο σκορ και σταδιακά να αυξάνει την διαφορά φτάνοντας την στην μεγαλύτερη τιμή της με το τέλος του αγώνα 51-23. Ήταν μια καλή νίκη για τα κορίτσια του ΓΑΣ καθώς σταδιακά περισσότερα κορίτσια εντάσσονται στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας.
Δεκάλεπτα:4-6, 11-23, 18-35, 23-51 (τελικό).
ΓΑΣ Έδεσσας: Βλαδίκα Κυβέλη, Γιαννακέρη Αθηνά 8, Μπιτολιάνου Άννα 4, Σταυροπούλου Μαρίνα, Τάνη Βασιλική, Παπαδοπούλου Τ. 2, Τσολάκοβιτς Σάρα 31, Φιλάνδρου Νικολέτα 6, Τάνη Αλεξάνδρα, Καίσαρη Ειρήνη.
Ήττα για τα αγόρια με σκορ 26-63 από τον Μ. Αλέξανδρο Γιαννιτσών.
Τα αγόρια γνώρισαν την ήττα με σκορ 26-63 από τον Μ. Αλέξανδρο Γιαννιτσών καθώς η ηλικιακή διαφορά των παιδιών ήταν εμφανής και οι αθλητές του ΓΑΣ δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείου του παιχνιδιού να γίνουν ανταγωνιστικοί.  
ΓΑΣ Έδεσσας: Μισσελής Ιωάννης 2, Λουκόφτσης Ελευθέριος 1, Μποζίνης Γεώργιος 2, Στέφαν Βίκτωρ, Συμεωνίδης Σταύρος, Τσουκαλάς Πέτρος, Τσουκαλάς Ανδρέας, Σταυρόπουλος Χρήστος 18, Παπαδόπουλος Τρύφων, Γκέλλος Τρύφων

Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το 3ο τουρνουά street μπάσκετ 3 on 3 στον πεζόδρομο της Έδεσσας 10-12 Μαΐου 2013.
Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για το 3ο τουρνουά street μπάσκετ 3 on 3 για αγόρια και κορίτσια των σχολείων της πόλης μας (δημοτικών, Γυμνασίων) που θα γίνει στον πεζόδρομο στα «μικρά καταρρακτάκια» την Παρασκευή 10 Μαΐου έως την Κυριακή 12 Μαΐου. Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στον πεζόδρομο  με φορητές μπασκέτες αλλά και στο ΔΑΚ  Έδεσσας αν ο καιρός είναι βροχερός.
 Επίσης το τουρνουά θα περιλαμβάνει και διαγωνισμούς τρίποντων & βολών για τα παιδιά αλλά και για τους γονείς τους. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν διπλώματα συμμετοχής καθώς και μετάλλια στους νικητές κάθε ηλικιακής κατηγορίας
Δηλώσει συμμετοχής θα γίνονται δεκτές στο περίπτερο που θα στηθεί στον πεζόδρομο αλλά και στο mail kafetzis_edessa@yahoo.gr . Συνεχή ενημέρωση θα υπάρχει από την ιστοσελίδα του ΓΑΣ Έδεσσας στο διαδίκτυο www.gasedessas,gr αλλά και στην σελίδα συλλόγου στο facebook http://www.facebook.com/#!/GasEdessas2011.        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)