Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Ετοιμάζεται το πρώτο σχήμα στην Αλμωπία ;




Μετά το Πάσχα , σκέφτονται να αρχίσει την ουσιαστική παρουσία του στα τοπικά δημοτικά δρώμενα , σχήμα το οποίο σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις πρόκειται να απαρτίζεται από ανθρώπους που έχουν ασχοληθεί και παλαιότερα με τα κοινά ,ενώ θα προστεθούν και νέα πρόσωπα.
Αν και στα τοπικά πλέον η κομματική ταυτότητα ελάχιστα ενδιαφέρει, ο επικεφαλής φέρεται να προσδιορίζεται στον λεγόμενο δεξιό χώρο. ΄Εχει διατελέσει Αντιδήμαρχος, θεωρείται χαμηλών τόνων και βρίσκεται διαρκώς στη πολιτική σκηνή, εκτός από αυτήν που διανύουμε. Δεν αποκλείεται όμως να επανέλθει μετά από παραιτήσεις εν ενεργεία συμβούλων  του συνδυασμού με τον οποίο πολιτεύτηκε.
Ο επικεφαλής της παράταξης δεν πρόκειται πλέον να ασχοληθεί με τα κοινά,(αποσύρεται , αλλά υπάρχει και ειδικό κώλυμα) επιθυμεί όμως την συνέχεια της παράταξης που είναι μεγάλη .Προέρχεται από μεγάλο χωριό της Αλμωπίας , το οποίο καθορίζει σημαντικά την έκβαση του εκλογικού αποτελέσματος.
Οι πληροφορίες τον φέρουν μάλιστα
να βρίσκεται στο στάδιο της διερεύνησης.

2 σχόλια:

  1. αν είναι καποιος καμένος ,μια τέτοια υποψηφιότητα μπορεί να συμβολίζει και την επιμονή κάποιου οπωσδήποτε να είναι σε αρχηγική θέση ενω ο κόσμος δεν το θέλει.Οπως οι υποψήφιοι καταστρώνουν σχέδια έτσι και οι δημότες δεν τρώνε πια κουτόχορτο και μελετάνε τα απώτερα σχέδια όλων των υποψηφίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΨΕΛΝΕΙ ; ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΣ ΨΑΛΤΗΣ... HOS BULDUM...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)