Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Καλομελετα κι ερχεται





Όλο το αθλητικό παρασκήνιο , όπως τα καταγράφει η εφημερίδα ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ Ν. ΠΕΛΛΑΣ.





 
ΒΟΗΘΟΥΝ
Συγκλονιστική είναι η βοήθεια των φίλων της Δόξας Εξαπλατάνου που έγιναν μέλη και από το υστέρημά τους βοηθούν οικονομικά όσο μπορούν. Μόνο έτσι θα επιβιώσουν οι ερασιτεχνικοί σύλλογοι καθώς ολοένα και λιγοστεύουν οι άνθρωποι που βάζουν χρήματα.








ΠΙΘΑΝΟΝ
Πιθανή μοιάζει η επιστροφή του Γιάννη Στεφανίδη στη Νίκη Βορεινού μετά από μια χρονιά στον Εθνικό Αριδαίας όπου ξεκίνησε πολύ καλά όμως δεν είχε ανάλογη συνέχεια. Αν επιστρέψει σίγουρα θα βοηθήσει την ομάδα που ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο.






ΚΟΥΙΖ
Ποιον παίκτη του Μακεδονικού Ίδας γλυκοκοιτάζει κάποιες ομάδες της Α1 Κατηγορίας;




ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ
Την ήττα γνώρισε ο Αλμωπός μέσα στο Νεόκαστρο σ’ ένα ματς όπου χρησιμοποιήθηκαν κάποιοι νεαροί παίκτες από τη στιγμή που βαθμολογικό ενδιαφέρον για τους κυανόλευκους δεν υπήρχε σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που ήθελαν τη νίκη.






ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
Στα τέλη Ιουνίου θ’ αποφασίσει ο Γιάννης Τρυφωνίδης αν θα παραμείνει στην προεδρία του Άγρα καθώς για τότε έχουν δρομολογηθεί οι οποιεσδήποτε εξελίξεις. Σίγουρα τέτοιοι άνθρωποι είναι χρήσιμοι και δεν πρέπει να απομακρύνονται για κανένα λόγο από της ερασιτεχνικές ομάδες.



ΒΡΑΖΙΛΙΑ
Με Βραζιλιάνικο χρώμα αναμένεται να εμφανιστεί ο Εδεσσαϊκός ενόψει της νέας σεζόν καθώς ήδη κάποια σοβαρά πόστα τα προορίζουν για ανθρώπους που έμαθαν το ποδόσφαιρο στη χώρα των Λάτιν. Αν πετύχει η συνταγή αυτό θα φανεί όταν αρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις μέσα στα γήπεδα γιατί άλλο η θεωρία κι άλλο η πράξη.



ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ


Έντονο είναι το ενδιαφέρον από ομάδα Α1 για τον νεαρό Χρήστο Πέτσο της Ένωσης Τσάκων και θα γίνει μάχη για την απόκτησή του. Σίγουρα είναι πολύ καλή περίπτωση, ο ταχύτατος επιθετικός και μάλλον στην Α’ Κατηγορία χαραμίζει το ταλέντο του





ΟΥΔΕΤΕΡΟΙ
Για ποιον λόγο ομάδες που έδειχναν φιλικές προς την ΕΠΣ Πέλλας κράτησαν ουδέτερη στάση στην κόντρα με την αντιπολίτευση και τα ασφαλιστικά μέτρα;




ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΚΗ
Για ποιον λόγο οι περισσότερες ομάδες της Αλμωπίας βρίσκονται στο πλευρό του προέδρου της ΕΠΣ Πέλλας Άλκης Νουσηκύρου;




 

ΒΑΣΙΚΟΣ
Πολύ καλή χρονιά έκανε ο νεαρός μεσοαμυντικός Θόδωρος Ελευθεριάδης για λογαριασμό του Αλμωπού παρότι η προσπάθεια δεν στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία στα μπαράζ ανόδου. Με σκληρή δουλειά και προσπάθεια κέρδισε την εμπιστοσύνη της τεχνικής ηγεσίας και πήρε θέση βασικού καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.









 

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
Ελεύθερος να συνεχίσει σε άλλη ομάδα είναι ο γνωστός επιθετικός Μάριος Παντελίδης που δύσκολα θα παραμείνει στον Άρη Λουτρακίου. Ο «Σάλπι» βοήθησε αρκετά τους κιτρινόμαυρους πετυχαίνοντας κρίσιμα τέρματα και χάρισε πολλούς βαθμούς.









ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ
Ηρεμία υπάρχει στις τάξεις του Άρη Θεοδωρακίου που είχε μέτρια πορεία φέτος στην Β΄ Κατηγορία έχοντας και μεγάλη ανανέωση και ριζικές αλλαγές. Και φέτος δεν θα υπάρξουν κάποια ιδιαίτερα πράγματα όμως προτεραιότητα είναι ο προπονητής που θα προετοιμάσει τα νεαρά παιδιά της 
 ομάδας.






 
ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ
Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η επόμενη μέρα του Αλμωπού μετά την αποτυχία ν’ ανέβει στην Γ’ Εθνική;








ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ
Παραμένει στον Εθνικό Αριδαίας ο γνωστός Τζοφ, ως βοηθός προπονητή και όχι μόνο, καθώς ο βετεράνος άσσος δεν μπορεί χωρίς τους κυανόλευκους. Σε όποιο πόστο κι αν είναι έχει διάθεση για προσφορά και αυτό είναι που μετράει.









ΟΜΑΔΑ
Κοντά στην ίδρυση ποδοσφαιρικής ομάδας είναι ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Αριδαίας η οποία θα συμμετάσχει στην Β’ Κατηγορία της ΕΠΣ Πέλλας. Από τη στιγμή που υπάρχουν παιδιά με μεράκι και όρεξη τα υπόλοιπα είναι εύκολα και θα γίνουν πράξη.







ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
Έτοιμος να εργαστεί σε οποιαδήποτε ομάδα είναι ο γνωστός Κανιέμπα μετά τη λύσει της συνεργασίας του με τους Προμάχους. Παρότι αναδείχθηκε πρωταθλητής μαζί τους δεν έγινε ανανέωση της συνεργασίας τους και πλέον αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.











ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ
Περιζήτητος είναι ο νεαρός επιθετικός Δημήτρης Πασχούλης που παλαιότερα αγωνιζόταν στον ΠΑΟ Φιλώτειας ενώ στη σεζόν που πέρασε την Νίκη Ευκαρπίας Θεσσαλονίκης όπου έκανε εκπληκτικές εμφανίσεις και ήδη έχει δεχθεί προτάσεις από αρκετές ομάδες.





 
ΕΠΙΤΥΧΗΣ
Δεν αναμένονται ιδιαίτερες αλλαγές στη Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου ενόψει της νέας σεζόν καθώς όλοι όσοι ήταν στην ομάδα την  σεζόν που πέρασε πρόσφεραν και με το παραπάνω. Από τη στιγμή που η συνταγή ήταν επιτυχής η διοίκηση του Χρήστου Ρίζου δεν έχει λόγους για αλλαγές.








ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΕΙ
Κοντά σε ομάδες Α’ Κατηγορίας βρίσκεται ο νεαρός  γκολκίπερ  Πέτρος Καϊλάρης που ξεκίνησε από τη Δόξα Μεγαπλατάνου αγωνίστηκε μια χρονιά στον Μ.Α. Όρμας και εξάμηνο στην Β’ ομάδα της Αναγέννησης Γιαννιτσών και τώρα ανήκει στον Αλμωπό. Έχει ταλέντο, δουλεύει σκληρά όμως του λείπουν παιχνίδια και αυτός είναι ο λόγος που αναμένεται να μετακομίσει.





 
ΣΤΟ ΜΑΤΙ
Ποιον παίκτη του Άρη Λουτρακίου έχει βάλει στο μάτι η Αναγέννηση Δωροθέας;









ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Την παραίτησή του υπέβαλε ο Γιάννης Καραπαναγιωτίδης (Γιαννούτσος) από την προεδρία του Όλυμπου Αψάλου μετά από μια χρονιά στην οποία ο Όλυμπος δεν τα κατάφερε να παραμείνει στην Α1. Έχοντας το θάρρος μίλησε για τα λάθη που έγιναν και ανέλαβε πολλές ευθύνες που η ομάδα υποβιβάστηκε μετά από χρόνια στην Α’ Κατηγορία.





ΚΟΣΤΙΣΕ
Έχουν δίκιο όσοι πιστεύουν ότι η απουσία του στράικερ Χρήστου Τσαουσίδη κόστισε στον Αλμωπό στους αγώνες μπαράζ;




ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ
Μεγάλη προσφορά είχαν στον Μ.Α. Όρμας οι Αφοί Γιώργος και Λευτέρης Θωμάς καθώς παρότι είχαν σχολικές υποχρεώσεις, προσπάθησαν ιδιαίτερα και βοήθησαν πολύ στην παραμονή. Για τη νέα σεζόν ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές οι προθέσεις τους, αν θα παραμείνουν ή όχι.






ΑΠΕΧΕΙ
Δύσκολα θα κατεβάσει ομάδα στο πρωτάθλημα ο Αστέρας Νεοχωρίου καθώς δεν υπάρχουν παιδιά για να γίνει ρόστερ. Δυστυχώς το Νεοχώρι είναι μικρό χωριό και από τη στιγμή που δεν υπάρχουν παιδιά πως μπορεί να γίνει ομάδα;




ΙΔΙΑ
Δεν θα χρειαστεί ιδιαίτερες προσθήκες η Ένωση Τσάκων καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενα του προπονητή Γιώργου Κορέλα το υπάρχον υλικό είναι αρκετό και ικανό για να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ;
Ποιος προπονητής που έχει περάσει και παλιότερα από τον Αλμωπό γλυκοκοιτάζει τον πάγκο του;





ΜΟΥΔΙΑΣΜΑ

Όλοι σκέφτονται πλέον την επόμενη μέρα στον Αλμωπό καθώς η αποτυχία ν’ ανέβει η ομάδα στην Γ’ Εθνική έχει φέρει μια κάποια απογοήτευση που κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει. Υπάρχει ένα μούδιασμα μεταξύ των φίλων της ομάδας που είδαν και φέτος η χρονιά να χάνεται στις λεπτομέρειες.







ΤΕΛΟΣ
Τελικά ναυάγησε η συνεργασία του Μανώλη Κοβάτση με τους Προμάχους καθώς η διοίκηση δεν ανανέωσε με τον περσινό προπονητή. 
Οι κακιές γλώσσες λένε ότι στο παρασκήνιο έβαλε το χεράκι του και ο ΜΠΑΤΙΓΚΟΛ .
 Ο Κώστας Καρυπίδης που πέρσι εργάστηκε στον Άρη Λουτρακίου  είναι νέος προπονητής της ακριτικής ομάδας.






 

ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ
Στο πρόσωπο του Βασίλη Σαμαρά εμπιστεύτηκε η Δόξα Εξαπλατάνου την τεχνική ηγεσία της ομάδα καθώς ο Τζίμης Βασιλειάδης σε χρόνο ρεκόρ ανακοίνωσε την πρόσληψη του που σίγουρα σκόρπισε ενθουσιασμό στους φίλους της ομάδας.




ΓΥΡΙΣΑΝ
Ποιοι ήταν οι λόγοι που επέστρεψαν στην διοίκηση της Δόξας Εξαπλατάνου οι Τζίμης Βασιλειάδης και Τάσος Λαμπρίδης που ως γνωστόν είχαν παραιτηθεί με το τέλος της σεζόν;





ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ
Από τους καλύτερους στο ματς – μπαράζ για τον Αλμωπό ήταν σίγουρα ο έμπειρος γκολκίπερ Άρης Χρήστου που έσωσε ουκ ολίγες φορές την εστία του από σίγουρες παραβιάσεις. Αθόρυβος παίκτης που έχει μάθει να τα δίνει όλα σε κάθε παιχνίδι και ποτέ δεν δημιουργεί προβλήματα.












ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ
Πρωταθλητής και στην αθλητική ενημέρωση το ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ κάλυψε τα μπαράζ για άνοδο στη Γ΄Εθνικη. Παράλληλα  μέσα από το blog μας υπήρχε άμεση ενημέρωση . Η ανταπόκριση του κοινού ήταν υπεράνω του αναμενόμενου. Χορηγός ο όμιλος επιχειρήσεων Νικόλαος Βάκκος στην Αριδαία . Χρόνια τώρα στηρίζει τον αθλητισμό  και τον πολιτισμό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)