Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ KICK BOXING ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ



ΑΠΟ ΤΟΝ  ΑΘΛΗΤΗ ΤΟΥ Α.Σ.¨Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ¨ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΙΟΡΔΑΝΗ ΓΚΑΪΤΑΤΖΟΥΔΗ


    Πραγματοποιήθηκε μια από τις μεγαλύτερες βραδιές σε Ευρωπαϊκό επίπεδο στο επαγγελματικό kick boxing  το Σάββατο 25 Μαϊου 2013 στο στάδιο SPORTHALL BADRIEB στην πόλη Bad Ragaz της Ελβετίας.

    Εκεί παραβρέθηκε  για να διεκδικήσει την Επαγγελματική ζώνη στα 58 κιλά ο αθλητής του ¨Μ.Αλεξάνδρου¨ Γιαννιτσών Γκαϊτατζούδης Ιορδάνης, ο οποίος αγωνίστηκε με πολύ πάθος , δύναμη και σωστή τεχνική και έφερε το παιχνίδι στα ¨ίσα¨ αντιμετωπίζοντας τον κάτοχο της Ευρωπαϊκής ζώνης Pascal Kessper.
    Ο αγώνας είχε διάρκεια 3 γύρους των 3 λεπτών και θα μπορούσε κάλλιστα να δοθεί και έξτρα γύρος παράτασης όμως λόγω έδρας ο αγώνας δόθηκε στον Ελβετό παίχτη.
    Διοργανωτής ήταν  η Παγκόσμια Ομοσπονδία World Fighting Council Federation , η οποία διοργανώνει 15 βραδιές όλο τον χρόνο σε όλη την Ευρώπη και την Αυστραλία . η έδρα της είναι η Ελβετία και πρόεδρός της ο Rohi Batliwalla.
    Ο προπονητής του συλλόγου Δημήτρης Ινδόπουλος δήλωσε: ¨καταρχάς θέλω να συγχαρώ τον Ιορδάνη για την πολύ καλή του εμφάνιση. Είναι γεγονός ότι απέσπασε τα θετικά σχόλια των διοργανωτών με την αγωνιστικότητα και τη μαχητικότητά του. Για μένα ο Ιορδάνης είναι νικητής διότι απέδειξε ότι αγωνίζεται με καρδιά , έχει ψυχή και δύναμη. Ο στόχος μας ήταν να μπορέσουμε να δείξουμε τις πραγματικές του δυνατότητες και να μπούμε στις μεγάλες διοργανώσεις και τα καταφέραμε. Τώρα η επόμενη πρόκληση είναι αγώνες στη Βιέννη της Αυστρίας οπότε και η προετοιμασία μας θα συνεχιστεί. Επίσης απαντήσεις περιμένουμε για διοργανώσεις σε Ισπανία και Τσεχία και για άλλους αθλητές μου.¨
    Ο σύλλογος για την αναβάθμισή  και την απόκτηση εμπειρίας των αθλητών του διοργανώνει φιλικούς αγώνες  kick boxing, kick light και semi contact την Κυριακή 9 Ιουνίου 2013 στην αίθουσα της σχολής με συμμετοχή 10 σωματείων. Η ώρα έναρξης είναι στις 11.00π.μ. και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους θεατές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)