Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Χαμός με τα αδέσποτα στην Αριδαία



ΔΑΓΚΩΣΑΝ ΝΕΑΡΟ
ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ
84ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ ΣΚΟΤΩΣΕ ΣΚΥΛΟ ΜΕ ΟΠΛΟ

Ανεξέλεγκτη είναι πλέον η κατάσταση στην Αριδαία με τα αδέσποτα σκυλιά που βρίσκονται παντού πλέον στη πόλη, προκαλώντας παράπονα και διαμαρτυρίες των πολιτών
Το Πάσχα σκύλος δάγκασε νεαρό στην Αριδαία.

Τη Τρίτη μέρα του Πάσχα στο τσαφ   γλύτωσαν δύο ανήλικα παιδάκια την από επίθεση αδέσποτων σκύλων λίγο πιο μακριά από την κεντρική πλατεία. .
Ειδικότερα την τρίτη ημέρα του Πάσχα, κάτοικος της περιοχής δέχθηκε την επίσκεψη του γιου του με τα εγγονάκια του . Αφού τελείωσαν το μεσημεριανό φαγητό, οι πιτσιρικάδες πήγαν σε παρακείμενο ζαχαροπλαστείο για να αγοράσουν παγωτά.

Ξαφνικά άκουσαν τις απεγνωσμένες φωνές των ανήλικων για βοήθεια, αφού δέχθηκαν επίθεση με γαυγίσματα στην αρχή! από αγέλη αδέσποτων σκύλων, που έχουν... στρατοπεδεύσει στην περιοχή .

ΟΠΛΟ ΣΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ

Ένας 84χρονος ηλικιωμένος συνελήφθη ΤΗ Παρασκευή  (10/5) απογευματινές ώρες γιατί πυροβόλησε και σκότωσε αδέσποτο σκύλο. Το συμβάν συνέβη στη Κωνσταντία
Σύμφωνα με πληροφορίες το ζώο, μπήκε στην αυλή του 84χρονου και αυτός θεωρώντας ότι το σκυλί πάσχει από μεταδιδόμενη μολυσματική ασθένεια το πυροβόλησε και το σκότωσε. Ο δράστης οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.

φωτο απο karatzova com


10 σχόλια:

  1. επιτελους κάποιος ας παρει θέση.Για να χαίρονται 5 παραξενοι έχουμε γεμισει αδέσποτα και ακαθαρσίες.Ντροπή σε όσους επιτρέψαν τετοια πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΡΑΞΕΝΟΙ??? ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΒΓΑΛΕΣ Κ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ "ΠΑΡΑΞΕΝΟΙ" ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ!!! ΠΡΩΤΑ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑΝ Κ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ Κ ΜΕΤΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ Κ ΣΤΗΝ ΣΤΕΙΡΩΣΗ ΤΟΥΣ. Ή ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ? ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΤΑΙΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ, ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΛΙΩΝΕΙ ΤΟ ΚΟΡΜΑΚΙ ΤΟΥΣ? ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ? ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΤΑ ΣΤΕΙΡΩΝΟΥΝ Κ ΤΑ ΠΕΡΙΠΟΙΟΥΝΤΑΙ Κ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ Κ ΒΛΕΠΟΥΜΕ Κ ΛΙΓΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συμφωνω απολυτα, ας ειναι καλα οσοι τα φροντιζουν χωρις καμια υποχρεωση και μαλιστα εθελοντικα.μπραβο! Οσο για τις επιθεσεις ναι ειναι σοβαρο το θεμα, ας απευθυνθουμε στον αρμοδιο δημοτικο συμβουλο!

      Διαγραφή
    2. Τριανταφυλλιδου Γεση11 Μαΐου 2013 στις 11:13 μ.μ.

      καλα ρε παιδια να αγαπατε τα σκυλια και να τα φροντιζετε και μπραβο σας αλλα αφου τα αγαπατε τοσο πολυ παρτετα και στο σπιτισας γιατι εμεις θελουμε να κυκλοφορουμε στους δρομους και να μην φοβομαστε να πηγαινουμε στα σπιτια μας.Γιατι τα παιδια μας δεν μπορουν να γυρισουν στα σπιτια τους μονα και αναγκαζομαστε να βγαινουμε στους δρομους για να τα παρουμε.

      Διαγραφή
    3. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΗΔΗ ΠΗΡΑ ΕΝΑ, ΠΟΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΔΗΛ? ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ? ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΑΝΤΩΣ Κ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΛΙΓΗ ΤΡΟΦΗ Κ ΝΑ ΤΑ ΤΑΙΣΕΤΕ ΚΑΠΟΥ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ.

      Διαγραφή
  3. Απο έναν δάσκαλο περίμενα καλύτερη στάση. Την ευθύνη την έχει ο Δήμος όχι οι φιλόζωοι,υιοθέτησα και στείρωσα δύο και τα κρατώ στο σπίτι μου ,άν πάρω περισσότερα δεν θα με θες για γείτονα σκέψου όμως οτι απο ενα ζευγάρι σε μια δεκαετία γίνονται 8.000.000 σκύλοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τριανταφυλλιδου Γεση12 Μαΐου 2013 στις 9:26 μ.μ.

      Δεν καταλαβα τι ρολο παιζει η δουλεια μου?Ναι αγαπω πολυ τα παιδια και για αυτο κανω αυτη τη δουλεια.Δεν εχω προβλημα αν ο γειτονας μου εχει σκυλια στο σπιτι του μπορει καποια στιγμη που θα μπορω να το φροντιζω να αποκτησω και εγω ενα αλλα νομιζω οτι προτεραιοτητα εχει η ασφαλεια των παιδιων μου και ολων των παιδιων απο τα σκυλια που κυκλοφορουν παντου χωρις ελεγχο.

      Διαγραφή
    2. ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΠΟΤΕ ΣΚΥΛΟ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΑΓΑΠΟΥΣΑΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΑΤΕ ΕΤΣΙ! ΦΥΣΙΚΑ Κ ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ Κ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΕΞΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΥΠΟΣΙΤΙΣΜΕΝΑ ΖΩΑ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΝΗΜΠΟΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ.ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

      Διαγραφή
    3. Τριανταφυλλιδου Γεση14 Μαΐου 2013 στις 11:08 μ.μ.

      Δεν θα ηθελα φυσικα να βλεπω με τιποτε υποσιτισμενα ζωα να πεθαινουν.Μπορουν ομως οι αρμοδιοι να τα φροντισουν και να τα μαζεψουν.Δεν αναφερθηκα ποτε σε εσενα φιλοζωε.Το αν θα παρω εγω στο σπιτι μου σκυλο ή οχι ειναι δικη μου δουλεια και οχι δικη σου.

      Διαγραφή
  4. Στην επιστολή του φιλοζωικού συλλόγου κ. Τριανταφυλλίδου (την οποία την βλέπετε εδώ http://aridaia-gegonota.blogspot.gr/2013/05/blog-post_5396.html) ούτε ένα σχόλιο δεν κάνατε. Παράπονα όμως και προτροπή στους φιλόζωους να τα πάρουν σπίτι τους (αλήθεια..μεγαλύτερη ανοησία και μάλιστα από εκπαιδευτικό δεν περιμέναμε!) από αυτά είσαστε πρώτοι εσείς και οι όμοιοί σας. Αλήθεια...στα παιδιά σας και στα παιδιά που διδάσκετε τους μαθαίνετε τον σεβασμο στα ζώα; Να τα αγαπούν και να τα φροντίζουν; Μόνο έτσι θα έχουμε υπεύθυνους πολίτες που δεν τα εγκαταλείπουν και έτσι ξεκινάει το πρόβλημα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)